Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA

KUPILAM NA WALENTYNKI MOJEMU MĘŻCZYZNIE

Polecane posty

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA

KSIĄŻKE "MĘŻCZYZNI SĄ Z MARSA A KOBIETY Z WENUS" MOŻE BYĆ TAKI DROBIAZG NA WALENTYNKI??

tragiczny:) takie pierdolety czytają tylko baby

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
tez kupilam ksiazke ale o innym temacie;) w tamtej nawet tytulu by nie przeczytal:P

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA
A JAKĄ KUPIŁAŚ? JA CHCIALAM ZEBY MIALA ZWIAZEK Z DNIEM ZAKOCHANYCH , ZWIĄZKAMI ITD..

abdul chyba Cie znam:P

Jesli lubi takie książki to owszem. Ale opraw jakąś wstążką i napisz coś w stylu dedykacji. Ja taki dawno temu prezent dostałem. I jeszcze odcisnęła całusa szminką wiesz na początku pod dedykacją. To było fajne i miłe i pomimo tego, że już z nią od ''stuleci'' nie jestem, książke do tej pory mam:)

Gość dr Maria -Sucz-Ruchajło
Ta książka to szajs zapewne. Może mi ją ktoś streścić?

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA
rICZARD aLPERT, JESTESMY KROTKO ZE SOBA,więc nie wiem jaka książke np przygodową by chciał... WIEM ZE MA KSIĄZKE "POTEGA PODSWIADOMOSCI" TO TEZ TAKA ALA NAUKOWA, TAK JAK TEN PORADNIK KTORY KUPIŁAM...

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA
NIE KUPIE MU KLUCZA DO KOBIECYCH EMOCJI- BO POMYSLI ZE NIE ZADOWALA MNIE ;) nie chce go urazić..

Gość maybe me maybe she
faceci niech najpierw znajdą emocjonalny klucz do kobiet, potem niech się biorą za sexualny:)

Gość nie mam konta na allegro
ja kiedys kupilam sobie ten caly poradnik o facetach z marsa i babkach z wenus :O nie dalam rady go przeczytac :D kilka pierwszych stron przeczytalam i lezy sobie ksiazka na polce :D jakos nie przemawialy do mnie te wszystkie rady i wyjasnienia zachowan :D:D

Gość ghj65464
Ike 10/10 leze

No widzisz mogłaś zrobić wcześniej wywiad:classic_cool: jakie lubi. Ale z dedykacją i odciskiem całusa przemyśl. Powinno się spodobać:)

Abdul masz imie na J?:P

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA
oczywiscie dedykacja to super sprawa :-)

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA
Riczard- a powiedz, co moze byc fajnym prezentem dla 28letniego mezczyzny. nie mam pomyslu, nie chce wymyslac, chcialam dac bezpieczny prezent... zamiast kartki walentynkowej - ksiązka :)

takajedna ja kupilam autobiografie pod cisnieniem ale to nie ma zwiazku z dniem zakochanych tyle,ze mam pewnosc,ze zajrzy do niej:)

usta odcisne gdzie indziej:P

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA
Brzydzia- dzieki za odpowiedz :)

takajedna ja kupilam to co wiem,ze go zainteresuje:) A Ty nie masz juz wyboru-dolacz jakies winko jezeli lubi,czekoladki i spedzcie ten dzien razem:) to bedzie dla niego wlasnie prezent:)

No wiesz nie wiem. Rózni ludzie lubia różne rzeczy. Ja z książek to lubie horrory, thrilerry, motoryzacyjne, wojskowe, wędkarskie, akwarystyczne, o jakiś marynarzach i piratach no i oczywiście poradniki seksualne:) Jestem 5 lat młodszy od niego. To zależy, nie można wskazać że taka i tyle. To zależy...

Gość maszka322
czytałam tę książkę przedwczoraj tak się składa i jest dobra i ma cudowne rady, ale niestety jako prezent dla faceta- totalny niewypał. on przeczyta pierwszą stronę i uśnie przy drugiej..;)

Zabilby mnie smiechem za tenn poradnik seksualny:P Ale cos o przyrodzie,podrozach,nurkowanie,morze i tym podobne jak najbardziej:)

Gość TAKAJEDNAKOBIETKA
to moze podacie mi jakies rady na prezent dla 28 letniego faceta- nie tematyczny i nie zovbowiązujący. mi chodzilo o to,zeby ksiazka nie byla do czytania i zachwycania sie a raczej jako pamiatka drobiazg wlasnie z dedykacja.

moze plyta z dobra muzyczka,portfel,jakis alkohol,album na zdjecia cos czym sie interesuje a tak naprawde ucieszy go cos co sama zrobilas-kolacja,upieczone ciasto:)

Gość maybe me maybe she
powiedz mu, ze ty jestes jego prezentem, nawet do konca jego dni:D lepiej nie mów, bo na zawał zemrze:P:D