Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość systemowa dama

Jakby nie dziecko to bym od niej odszedł

Polecane posty

Gość systemowa dama

Jestem hostessą i w swojej pracy spotykam wielu mężczyzn. Gdy rozmawiamy o jego rodzinie zazwyczaj pojawia się taki właśnie tekst: "jakby nie dziecko to bym od niej odszedl". I ludzie się dziwią, że nie mam męża. :O

Gość nrfffff
bo niektórym babom po urodzeniu dziecka odpierdala

Gość widocznie przestały byc kobiet
a staly siec tylko i wylacznie mamuskami wiec sie facetom nie dizwię:O

Gość seksi tatusiek się odezwał
to zajmij się sam dzieckiem frajerze a swojej kobiecie daj kasę i czas na zabiegi w spa, siłownię i kosmetyczkę, będziesz miał wtedy kobietę o jakiej marzysz. Tylko, że Ty będziesz wtedy w dresach chodził "tatuśku".

Gość niechby została stara panna
a niech idzie do pracy, co myślała, ze osła dorwała do pracy jak urodzi, to niechby nie rodziła, sama chciała

Bo wielu z nas nie jest stworzenych do monogamii, a tym bardziej nie jesteśmy zdolni do wybrania człowieka, z którym będziemy chcieli całe życie spędzić, zwłaszcza, że ludzie się zmieniają. Doceń swoje szczęście i nie wychodź za mąż, na co Ci to? :)

Gość majaa racje
mają rację, bo przy jednej dziurze to nawet kot by zdechł, a apuste baby myślą, że całe życie będą im służyły

A puści faceci muszą przez własną głupotę się męczyć u boku kobiety, która im nie odpowiada. Biedactwa. 💤

Gość k.kobieta
otóz to.. wielu ludzi wychodzi za maz czy sie zeni ze wzgledu na mode, ze trzeba, ze rodzina kaze, ze tak byc powinno.. pieprzona moda. wszystko dzis na pokazaz, a pozniej kazdy robi siebie w balona;/ bezsens totalny.. jelsi sie kocha i naprawde wierzy w to uczucie, drugiego czlowieka to czemu nie.. ale zeby tak na sile, bo! juz czas itp itd.. to cos strasznego, najwieksza porazka polakow.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi tez facet pewien powiedzial ze z zona jest tylko z powodu dzieci i przez 2 lata latal za mna zeby mnie do wyra zaciagnac i niestety pecha mial ! Szukaja naiwnej ktora wpadnie w taka gadke:-OTo bylo 7 lat temu,dzieci sa juz prawie dorosle a on nadal z nia jest..a tak zle mu przeciez jest z nia hahahah:D

Moda? Jak można modą nazwać coś, co uprawia się od wieków? Nastała chyba jakaś moda na zwalanie wszystkiego na modę :o

Gość do taaaaaaa
tylko, że ty byłaś na tyle mądra, że nie mu nie uwierzyłaś. A ile jest takich wariatek co wierzy i do tego jeszcze funduje sobie z nim dziecko.

Gość k.kobieta
Teraz to juz chyba moda, patrzac na to co sie dzieje po slubie i za plecami malzonkow.. prosze Cie.. nie mowie,ze kazdy jest nie fair ale mnostwo ludzi chajta sie bo sie chajta zeby miec do kogo wrocic a za plecami.. dzieja sie rozne rzeczy, chamstwo :)

Gość dr Krystyna Palec vel Smalec
Wszystko runie w tych czasach czy to związek czy małżeństwo . . . najczęściej idzie o pieniądze!

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie uwierzylam ale bylam w nim tez zakochana jak w zadnym innym:-Oale ryzkowac nie chcialam a po za tym nie wpiepszam sie w malzenstwa. A jeszcze dziecko zmajstrowac z takim ktory i tak do zonki wroci...no nieeee ludzie...ale znam wiele kobiet ktore od lat czekaja ze facet sie rozwiedzie...oj znam znam....sa wicznymi kochankami:-O a ja tego nie chcialam.

Gość zaczynam wierzyc w normalnosc
mądra kobitka, a już myślałem, że wszystkie to idiotki,

Gość nie rozumiem w czym problem
wszak jak już ktoś zaznaczył, wszystko rozbija się o kasę :-0 skoro jesteś niezależna i tak ci dobrze samej, to nie szukaj faceta:-P skoro jesteś w sytuacji która zmusza cię do tego by ktoś łożył na twoje zachcianki to poszukaj takiego który kasę ma, ale w zamian chce twojej rozklapiochy :-P i jest jeszcze trzecia opcja :-P skoro masz kasę, a i tak potrzebujesz się dowartościować przed znajomymi/rodziną to wynajmij sobie frędzla :-P google pomogą :-P i przestańcie narzekać :-0 miłość? jaka kurwa miłość? :-D jak już się trzeba dzielić obowiązkami i odpowiedzialnością to nie ma miłości........jest smycz :-0

Wooo matko jak czytam niektóre wypowiedzi to ciesze sie że mam normalnego męża... Jesteśmy razem od 5 lat mamy drugie dziecko w drodze i w życiu by nikomu nie powiedział ze gdyby nie dziecko to by ze mną nie był mimo że on pracuje tylko... Oj szkoda mi tych niektórych młodych mam:(

Gość poczekaj następne 5 lat
wtedy ten twój idealny mężuś zacznie mówić tak jak wszyscy...........po 10 latach seks z żoną to jak kazirodztwo :-0

Gość faceci ledwo co z drzew zeszli
ja też współczuję kobietom takich pseudo facetów za których wyszły za mąż. najpierw latają jak psy, podlizują się, przymilają, potem się chajtają i nagle na dekiel im pada. Im starsi tym większe odchyły mają, a już szczytem żenady są starzejący się kolesie uganiający się za gówniarami! Co za prymitywna płeć z tych facetów.....Na szczęście nie wszyscy, czasem można trafić mężczyznę z klasą.

Gość poczekaj następne 5 lat
skoro nie sądzisz i wiesz wszystko najlepiej to proszę podaj mi numery na 6 w totku we wtorek :classic_cool:

Gość do poczekaj następne 5 lat
bez sensu ten Twój wpis

Najdziwniejsze ze wiele kobiet w to wierzy Nie zlicze juz ilu "wiernych mezow" przekonywalo mnie o swoim mna zainteresowaniu... jak jeden maz czuli "chemie", "braterstwo dusz", "moja wyjatkowosc" :P szkoda, ze tak malo mnie znali :D

poczekaj następne 5 lat_ NAPISAŁAM ŻE MAM NORMALNEGO MĘŻA I WSPÓŁCZUJE TYM KTÓRE MAJĄ TAKICH BAŁWANÓW !!! I TO CHYBA NIE ZNACZY ZE WIEM WSZYSTKO!!! MYSLISZ ŻE JAK WYGRASZ W SZÓSTKE BEDZIESZ SZCZĘŚLIWA(WY)!!!!???? HEHE DOBRE DOBRE !!!! MASZ CHYBA DZIS ZŁY DZIEŃ:)

Gość przyszla samotna matka
ale ty jesteś naiwna, zgadza się tak jak ci ktoś napisał, poczekaj jeszcze 5 lat i dorób sobie kolejne dzieci, zobaczysz, zamieni na ładniejszy model, bo ty kura domowa będziesz nieatrakcyjna dla niego.

Gość dokladnie ta sama śpiewka
"żona go nie rozumie"..."łączy ich tylko dziecko"...itp. itd.