Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowo_91

Miesiaczka

Polecane posty

Gość kolorowo_91

hey mam bardzo mocne bole podczas miesiaczki sa nie do wytrzymania moze macie jakies sposoby badz znacie jakies dobre leki(wiem powinnam isc z tm do ginekologa ale narazie sie boje)

Gość czarymary88
Czego się boisz? Ja na Twoim miejscu bałabym się bólu i jego PRZYCZYN. To co, że będziesz łagodzić objawy jak ewentualna choroba będzie postępować? Nie lepiej iść do lekarza i się leczyć? Domowe sposoby to sobie możesz... Idź za wczasu, bo potem będziesz żałować. I po co się tak męczyć. nie leczy się na własną rękę! To nie jest katar.

Gość fdgdfgdfg
Ja mam jeden jedyny sposób, który ZAWSZE pomaga! Chociaż ciężko go osiągnąć, ale da się. SEN. Wystarczy się zdrzemnąć, a potem już nic nie czuć, nawet jak ból był nie do zniesienia. Trudno jest usnąć jak masz wrażenie, że rozrywa ci brzuch, ale wtedy człowiek jest jakiś taki wyczerpany i często udaje się usnąć ;)

Gość Klaudusiaczek91
Słuchaj, musisz do lekarza. Ja mam ten sam problem co Ty tyle że przy tych bólach występują u mnie dodatkowo wymioty i omdlenia ostatnio nawet biegunka, i tak 2 lata sie mecze juz a nawet chyba wiecej niż 2, ostatnio byłam u ginekologa i okazalo sie że mam macice źle ułożoną, i nie pomoze mi nic poza antykoncepcyjnymi...załamka totalna, bo ja nigdy z tym nie mialam do czynienia eh. . Ale jak mus to mus.. Wiec tylko i wyłącznie moze Ci lekarz pomoc, nie mowie ze masz to co ja, ale napewno dobrze Ci odpowiednie leki i nie bedziesz cierpieć:)

Gość napar z liści poziomki
ponoć pomaga. Spróbować nie zaszkodzi.

mi pomagaja cieple kompresy z termofora i obowiazkowo ibum kiedys bralam takie witaminy DUOVIT - bardzo pomogaly i bolow prawie nie bylo ale teraz nie moge ich nigdzie dostac

Gość na indianca
wysilek fizyczny jeden dzien przed, bezbolesny okres gwarantowany!

Gość kolorowo_91
Klaudusiaczek91 wiesz co objawy mam takie same jak Ty tez mdleje,wymiotuje a ból jest taki ze nie jestem w stanie sie nawet wyprostowac...;/wystraszylam sie troche tym co Ty mi tu piszesz ze masz cos z miednica..bo mozliwe ze ja tez cos podobnego moge miec

Gość termofor z goraca
woda rozluznia i nospa

Gość fan minet
Jedynym rozwiązaniem jest częste współźycie.Dwa lub trzy numerki dziennie i to z głęboką penetracja aź po samą szyjke macicy.Skutkuje na 99percent

Gość fan minet
pomogę zlikwidować ból bezpłatnie

Gość ja się tak męczyłam
kilka lat , potem przez kilka lat pigułki antykoncepcyjne , teraz już nie biorę i ból powrócił , jestem zdrowa - taki już mój urok :O:O

Gość Srata tatat
Bole zmniejszaja sie do znikomego poziomu lub znikaja po ...... pierwszym porodzie ;)