Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobarefleksyjnaraczej

nie uważacie przypadkiem że...

Polecane posty

Kamelia to zwykły zboczeniec żeński? I to tyle :( Mogłaby jedynie po prostu...zmienić repertuar. A tak to do niej nic nie mam. Pasuje do reszty forum. JUMP, JUMP Kamelia oraz twoje kumpelki 🌼 :( :classic_cool:

No normalna ona nie jest na pewno. A skąd ma tyle nienawiści? Taka moralna wielce - no to zostaje, że jest zboczkiem ? Bo niby skąd taka nienawiść jak ma samą miłość w sobie? Zastanów się.

No wiesz mogę sięwynieść z wątku, ale z wiedzą i PRZEKONANIEM, że Kamelia to kanalia , a merkaba to drugie dno. Nieco mniejszego kalibru, ale też zakłamany równo. CHYBA MOGĘ MIEĆ SWOJE ZDANIE, NIE? :(

Chciałam jeszcze zauważyć, że najbardziej na kafeterii dyskutuje KAMELIA - pisać może umie ona, ale czytać NIE. Nic co jej powie ktokolwiek inny niż jej strony www. I to tyle. Można się denerwować lub nie ale tego serwisu ona nie wykupiła również żeby ludzi blokować, a robi... wodę z mózgu. Tyle robi. Ale oczywiście jest najmądrzejsza na świecie. Nie ma co mówić :( Niczym merkaba.

Są siebie warci, obłudni i zakłamani razem i mogą sie nazwajem szpiegować. Kamelia - jak tam Twoja mamusia? :(