Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

innaboinnainaczejx

Jakis dobry horror na teraz?

Polecane posty

Gość Słowo Prawdy
Amitiville! Jeden z lepszych w gatunku ;)

Gość jedno dziala drugie nie
pooglądaj gracjana roztockiego lub luntka :O To jest prawdziwy horror :o A najgorsze jest to, że prawdziwy :O

Gość Słowo Prawdy
bardzo dobry i do tego na faktach (hehe)!

przy moim życiu to horrory wymiękają :D Ale tak naprawdę to często słyszałam, że REC jest dobry, ale na mnie nie wywarł piorunującego wrażenia

Gość proponuje na noc
obejrzec paranormal activity:D ostatnio ogladalam i sie balam:P mimo ze to nie jest to typowy horror, bo nie ma krwi itp. ale ja takie lubie. trzyma w napieciu:D

Gość Słowo Prawdy
Polecam jeszcze WIDMO, trzyma w napięciu... tylko wersja amerykańska, a nie japońska ;)

Gość Słowo Prawdy
Hahaha...kurde, no to co my mamy Ci polecić, jak Ty już wszstko widziałaś?!?! ;);)

BrownSugarPrincess>> a więc nie masz mocnych nerwów. Ja cały film obejrzałam bez żadnych emocji. No tylko przez jakiś czas główna bohaterka zaczęła mnie denerwować :O

innaboinnainaczejx>> no mniej więcej o to chodziło, później ludzie zaczęli się tam zachowywać jak rodem z "noc żywych trupów"

innaboinnainaczejx>> a lubisz filmy gore? jeśli tak, to obejrzyj Ichi killer :O

Gość a ja ciągle jestem sama
gothika jest w sumie kiepska :O obejrzyj sobie: REC Let's Scare Jessica to Death 100 Feet Dorian Gray (!!) Tamara Nieproszeni goście Nieobecni

mało jest osób które oglądały ten film lub które dały radę obejrzeć. Jeżeli jestes w stanie oglądać wyprute flaki itd, to obejrzyj Ichi Kiler, ja nie jestem zwolenniczką tego gatunku i ten film był naprawde obrzydliwy. Tak samo jak Machine Girl, który był pół śmieszny pół ohydny :O Obydwa filmy to kino azjatyckie, a z tego co wiadomo, to azjaci mają najbardziej chore pomysły

REC - do polowy ogladalam :D zapowiadalo sie ciekawie Let's Scare Jessica to Death - ok 100 Feet - ok Dorian Gray (!!) - o czym to o czym ??? Tamara - dobry film ;) Nieproszeni goście - ten akurat by dosyc straszny Nieobecni - dobry

Gość a ja ciągle jestem sama
Dorian Gray, jest to film, którego akcja dzieje się dobrych kilkadziesiąt lat wstecz... Młody chłopiec oddał duszę czy tam sumienie za młodość. Film ciekawy, dość straszny, ale skłaniający do refleksji także, nie żadne epatowanie krwią i flakami. Dobrze zrealizowany.