Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peacelove

WAX dobry czy przereklamowany?

Polecane posty

zastanawiam sie czy takie male cos z apteki tanie moze byc lepsze niz kosmetyk z kerastase używał ktos? daje efetky dla zniszczonych włosów czy to przereklamowane gówno?

stosuję od lat...dla mnie rewelacja...często farbowałam, rozjasniałam a nawet robiłam trwałą...do tego prostownica, suszarka i codzienne mycie głowy...gdyby nie Wax pewnie byłabym juz łysa ;)

Gość gwiazdeczka555
Wax odzywka jest rewelacyjna, ale szampon do dupy! Włosy nie chcą sie rozczesac, a wyglądają jakby były z miesiac niemyte.

Używałam tego, bo skończyłam z farbowaniem i rozjasnianiem i zrobilo mi sie na glowie siano ;p Faktycznie, wlosy sa miekkie, lsniace itd :) Warte swojej ceny :P

Gość tak jestem za zakazem
wax jest zajebisty, ale nie na każdego działa. zresztą jest kilka WAXÓw, musisz dobrać dla siebie

Gość cocoshell
dla mnie wax jest idealny. odżywił mi włosy oraz sprawił, że znowu są cudownie miękkie, gładkie i lśniące

Gość tak jestem za zakazem
iftar, bo może używałaś tej podróby?

Gość cocoshell
kup w aptece, to bedziesz miala pewnosc, ze go*** Ci nie sprzedadzą. Powiedz że chcesz: Henna Wax Treatment do ciemnych czy tam jasnych włosów

Gość cocoshell
tylko aby były na prawdę dobre efekty, to musisz stosować systematycznie. bo po jednym czy drugim użyciu włosy będą tylko gładkie i lśniące oraz będą łatwo się układały. jak będziesz używać systematycznie, to włosy Ci "odżyją". Mam wrażenie, że po Waxie moje włosy zaczęły szybciej rosnąć, bo były zdrowsze

Wax nie jest zly. Ja mialam ten do wlosow suchych i zniszczonych (pomaranczowy) z olejkiem ze slodkich migdalow, miodem i cynamonem. Jest faktycznie kilka rodzajow, najlepiej, jezeli kupisz w aptece na poczatek saszetki- kazda po 20 m, wyprobujesz kilka i dobierzesz najodpowiedniejszy. Ale jezeli masz krecone to polecam ten, ktorego ja uzywalam. Jedna kwestia- na poczatku po ok miesiacu regularnego stosowania wloski sa ok. Jednak zbyt czeste stosowanie strasznie je obciaza :O Potem noje wlosy pzrestaly zupelnei reagowan :O chyba sie "przyzwyczaily". Obecnie przerzucilam sie na MATRIX, taka maske wygladzajaca, jest na niej napisane "2", ale nie wiem o co chodzi :D koszt- 500 ml- 47 zl, wiec suma sumarum ta sama cena co WAX, a o niebo lepsza-bo to kosmetyki profesjonalne :)

Gość dla mnie taki sobie
Jak używam wg zaleceń - czyli folia, ręcznik itp. to potem moje włosy wyglądają jak od miesiąca nie myte, są bez połysku i takie...posklejane. Wolę wysmarować na noc i rano umyć, ale rewelacji nie widzę.