Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonia1

kremy po 40

Polecane posty

Gość bonia1

co sadzicie na temat kosmetykow Vichy?czy sa skuteczne i warte tych pieniedzy?a moze poradzicie,ktore waszym zdaniem sa najlepsze?

Gość rrrruuu11
ja nigdy nie byłam zadowolona z kremów vichy, a uzywałam wielu. ostatnio tych z retinolem i kwasem hialuronowym. ale w aptekach maja próbki i chetnie je rozdaja wiec można wypróbowac bez wydawania kasy na darmo. podobnie z kosmetykami la roche posay i innymi markami z aptek

Gość bonia1
czy zadna kobieta po 40 nie moze doradzic ,ktore kosmetyki sa w miare dobre i nie drogie?

Gość Ja jestem po 40
Byłam zadowolona z kremu Avon, Anew Alternative, Intensive Age Treatment Night (Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa na noc) oraz Avon, Anew Alternative, Intensive Age Treatment SPF 25 Day (Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa na dzień SPF 25).Jednak od jakiegoś czasu nie widzę tego kremu w katalogu. Poza tym zadowolona byłam z kremu RoC retin Ox na noc, mniej z dziennego. Aktualnie używam VICHY Liftactiv Retinol HA na dzień i jestem dość zadowolona. W planach mam kupienie kremu Dermika, 2010 Retinol + Tlen, Inteligentny krem - maska na noc,bo słyszałam , że dobry.N ie zawsze jednak co dobre dla jednego ,to dobre la drugiego. Pozdrawiam

Gość mangula
kremy PERFECTA są niedrogie i naprawdę dobre...zawodlam się na Vichy i nigdy już nie kupię, AVON- masakra już nie raz dałam się skusić i niestety wielkie rozczarowanie....czasami NIVEA -w miarę dobre, ale PERFECTA są dla mnie super!!