Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojakruszyneczka

potrzebujaca mloda mama

Polecane posty

Gość mojakruszyneczka

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tutaj nowa nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale mam takie pytanko do wszytskich ludzi ktorzy pragna i sa w stanie pomagac innym. Czy ktos nie posiada jakis niepotrzebnych cuszkow na malutkiego dzidziusia ktore leza gdzies zapakowane w pudlach a konus moga sie bardzo przydac? Mam 20 lat niepracuje i nie przelewa mi sie. Brakuje mi doslownie wszytskiego. Nie stac mnie zeby kupic malemu jakies body czy pajaca :( nie jestem w stanie dac nawet tych paru groszy za uzywane ciuszki bo to dla mnie naprawde wiele :( Ciezko jest mi o tym pisac i prosic obce osoby... moze zechcialby ktos okazac troszke serca i sprawic mojemu malemu troszke radosci... Pozdrawiam Magda

oj źle trafiłaś, źle, juz lepiej udaj sie na dział ciąża i macierzyństwo bo tu ci zaraz pojadą Ci co maja walentynkowego doła:P

Gość to nie jest dobre miejsce
na takie apele. Zaraz na Ciebie naskoczą, że po co dzieciaka rodziłaś jak nie jesteś w stanie zapewnić mu podstawowych rzeczy. Bardzo żałuję, ale nie mogę Ci pomóc (sama jeszcze nie mam dziecka, a więc i ubranek), i szczerze wątpię, żeby tu się znalazła jakaś dobra dusza. tu ludzie źli i nieufni.

Gość mojakruszyneczka
:) dzieki za szczerosc... ;) az tak zle z Wami.. hej nooo przeciez to tylko przereklamowane swieto ;p

Gość mojakruszyneczka
Juliusz : Ty tam lepiej patrz na siebie a nie oceniaj innych...

Gość napisz na emaila
annas1961@go2.pl skąd jesteś ? ile miesięcy ma dziecko ? chłoczyk ? postaram się zrobić zbiórkę wsród znajomych młodych mam

Gość MegaOnanizator
ubran dla dziecka nie ma a na internet ją stać... :classic_cool:

Gość mojakruszyneczka
MegaOnanizator a kto powiedzial ze stac?

Gość rosłosss
juliusz nie przeginaj, to ze ty jesteś brzydka i nikt cie nie chce to nie znaczy ze masz sie wyrzywac na innych ;)

Gość jeste=mm
to skad masz kase na komputer i internet dziewczynko??

Gość jeste=mm
przyszło i nawet spodziewałem sie takiego załosnego tłumaczenia..ale poczekajmy-zobaczymy jak to wytłumaczy...

Niekotrzy ludzie sa zalosni :-o Autorko nie przejmuj sie tylko przejdz na inny dzial ;) Tam na pewno ktos Ci pomoze ;) Ja gdybym cos miala to chetnie bym oddala ale niestety nie posiadam dzieci a tymbardziej ubranek :-o Powodzenia! i nie zalamuj sie ;)

jestem brzydka 😭 nikt mnie nie chce 😭 :D jeszcze mi wmówicie ,że to owoc płomiennej i namiętnej miłości a nie wpadka? :classic_cool:

Nie przyszło wam do łbów że Mógł jej ktoś ze znajomych użyczyć kompa?

Gość martelinnna
to musisz powiedzieć w jakim mieście mieszakasz bo przesyłka chyba nie wchodzi w rachube dużo kosztuje przesłanie pudła z ciuchami

Gość jeste=mm
chyba nie wie co napisac:classic_cool:

Gość A JA JESTEM TU...
jak wam nie wstyd?a jakby tu weszla osoba chora i prosila aby jej pomoc w wykupieniu lekow bo nie ma z czego zyc to tez byscie ja tak zjechali?

Gość hmltkyhm
Autorko,żebraczko,do pracy won,a nie żebrac

Gość hmltkyhm
A JA JESTEM TU... jezeli osoba chora nie ma na tyle pieniedzy aby wykupic lekarstwa to albo niech poprosi swoja rodzine albo idzie do opieki społecznej

Gość jeste=mm
wspołczuje przegranego zycia

Gość mnie naprzykład
nie obchodzi w jakiej jest sytuacji finansowej , gdybym miała ciuszki po dzieciach które zawalaja strych chetnie bym komuś dała

Gość hmltkyhm
Idz do łozka z facetem to potrafiłą,wpasc tez potrafiła,urodzic bachora tez,ale zebrac to tez potrafi

Gość mojakruszyneczka
W przeciwienstwie do polowy forumowiczow nie bede nikogo oceniala ani tymbardziej jechala po ambicjach... ale zal jest czytac takie teksty... tak to jest... wiekszosc z was napewno ma ukonczone studia super pozdawane matury a jak przyjdzie co do czego to rozkladacie rece bo nie wiecie jak sobie poradzic... zeby przykrecic pare srubek to wzywacie fachowcow... nie napisalam tu zeby sie ktocic... zwyczajnie napisalam czy ktos nie ma na zbyciu... ja nie pytam o wasze zycie czy kochacie sie z guma czy nie... wiec nie pisz ze to wpadka jak nawet nie wiesz jak wygladam... ! internet... komputer... jest w co drugim domu... sory takie czasy... wejde do clubu i tez jest net z internetem ! dziekuje tym ktorzy maja w sobie honor i wiedza jak byc kulturalnym.