Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaUMRE

ZDRADA .....WYSZLA NA JAW.....

Polecane posty

Gość smutaśna
;-(((((

Gość kiełbaska_świątecznaaa
Mój mi w ogole obiecał jeszcze tydzień temu , ze na pewno spotka sie ze mna w walentynki bo w koncu kocha mnie nad zycie i nie wyobraza sobie tych swiat spedzic sam beze mnie... a co do czego przyszło nie przyjechał i walentynki spedzamy osobno... rano napisał mi tylko walentynkowo-miłosnego smsa i tyle... a moze tak naprawde spedzi dzisiejszy dzien z jakąs krową

Gość kiełbaska_świątecznaaa
smutasna---> kochana wy to macie o tyle dobrze , ze dzieli was tylko 20 km... mnie z moim az 400:(:(:( a widzielismy sie 5 tygodni temu:( i nie wiadomo w ogole kiedy teraz sie spotkamy...:(

Gość DuzaAleMala
Lepsze 400 niż 1800... :(

Slonko moje :( nie placz baby, wiem ciezko ci, a moze to jest gej jak dostal smsa od krzyska lol. Ja tez nie mam nastroju moj jebany chlopkak powiedzial ze na nic nie zasluguje, ze nie zasluguje na prezent :(. I co ja mam myslec,, bym sie upila ale nie pije :(

Gość chybaUMRE
kurcze,ale ten dzien dlugi ;-( tak sobie mysle.... co dalej bedzie...... co teraz robi itd

Gość chybaUMRE
a z poczatku zle..... potem pobawilam sie z maluchem i przeszlo troszke... ale teraz ciezko......w domku-samej z myslami......

Gość chybaUMRE
smutaśna a u CIEBIE jak sytuacja i samopoczucie....

Gość ona niezadowolona
u mnie też wyszła na jaw, i to przed chwilą... KU***

Gość chybaUMRE
kurcze... niezawiele nas tu ? ;-( smutne,ze nastepny facet zdradza ....

Gość ona niezadowolona
zdecydowanie za wiele, ale cóż poradzisz?

Gość soledat 28
a ja wam powiem kobietki ,że mam taką sytuację ,że mój nie zdradza i ja go też nie , tylko ,że ja dostaje od kogoś (od jakiegoś czasu) smsy z wyznaniami miłości i propozycją seksu nigdy nie wiem kiedy taki sms przyjdzie i boję się co powie mąż jak odbierze .

Gość ona niezadowolona
wszystko to jest do bani....

Gość kup sobie mikroposłuch
jeśli dysponujesz większą gotówką, czyli jakieś 1200-1500 zł jeśli on nosi do pracy marynarki poradzisz sobie :)

Gość chybaUMRE
soledad28 hm..... moze ktos zazdrosny?o kogos z was?

Gość chybaUMRE
hihihi dobre to ;-) ale nie jestem desperatką ;-)

Gość kup sobie mikroposłuch
a tam znowu desperatką :) lepiej się zadręczać niedopowiedzeniami ?

Gość chybaUMRE
nie dzieki .... poki co za facetow dziękoweczka .... tak co do tego to juz małe wariactwo by było ;-) jak by mnie chlopak tak sprawdził to bym go do tworek zawiozła ;-)

Gość soledat 28
probem w tym ,że jestesmy małżeństem już 7 lat a te sms pojawiły sie we wrześniu , boję się co powie mąż , on pracuje za granicą w domu jest często a te smsy przychodzą o każdej porze dnia i nocy dotychczas mi się udawało wykasować ale strach pomysleć co będzie jak mąż przeczyta

Gość zal.pl
Faceci są beznadziejni ;/

Gość soledat 28
to są smsy skieroane do mnie piekne iwerszyki , wyznania miłości i niestety propozycja seksu , ale takiego w tajemnicy czyli chyba też kogoś ma

Gość zal.pl
nie masz blokady w tel. nr tel? bo samsungi taka maja :) blokujesz nr i masz swiety spokoj z sms :)

Gość zal.pl
zwiazki na odleglosc nie maja szans"_

Gość chybaUMRE
a moze twoj maz wysyla?chce sprawdzic czy mu o wszystkim mowisz itd

Gość soledat 28
nie to napewno nie mój mąż sms są z innego kraju niż ten w którym jest mój mąż , nie są też z polskiego telefonu , jednak osoba która je wysyła musi mnie znac bo pisze np. o tym jak wyglądam i to sie zgadza

Gość młoda_dzieweczka_z_laseczka
kochana a ja ci napisze , ze to twoj maz..a wiem to stad bo sama swego czasu sprowokowałam swojego faceta w ten sposob...co z tego , ze nr. tel jest z innego kraju niz ten w ktorym jest twoj maz?! to bez znaczenia, mamy 21 wiek i tak naprawde mozliwe jest wszystko...a zdobyc numer zupełnie innej narodowosci moze kazdy...nawet ja;) :D:D

Gość kjdkjdkd
kurwa, ja widuje esy od jakiegos Anilka w telu, pytam kto to itp a on ze jej nie widzial nawet. to nie jest normalne;/ co ja mam robic;/ niby jestem ta jedyna itp... mowie mu ze nie zycze sobie takich esow a to dalej;/ wczesniej z miesiac temu takie cos widzialam i dalej jest. raz rano byly esy dzien dobry. wzielam tel. napisalam x spi, nie wiem po co ciagle piszesz on jest zajety ma mnie. i sie podopisalam . dostal esa. heh nie wiedzialm, sory. co to kurwa ma byc?;/

Gość gość
Möj mi wmawial, ze nigdy by nie zrobil tego, co ojciec matce. I ze wyzucil laske z lözka, jak mial dziewczyne. Niechcacym sie przez telefon wygadal. Cierpienie jest potröjne. Oszukanie, klamstwa i zdrada. Tym bardziej, ze möwilam, ze nie ufam meszczyzna, poniewaz byly partner zrobil to z moja kolezanka. A ten chcial moje kolezanki poznac. Sytuacja sie powtörzyla. Jak znowu komus zaufac? Ale pisal ze wszystkimi znajomymi na fejsie. Jak chat wszedl, to schowal nawet znajomych pod wymöwka. Zwalal jego stan w moja strone. I ublizal po pijanemu. I tylko krytyki bez komplementöw. Möwil- nie jestem wylewny i celowo chcial mnie utyc. Konczyl gotowanie dopiero o 24.00-2.30, pomimo, ze wypominalam mu, ze to celowo robi. Robil. Wiem o tym bardzo dobrze. Chcial zebym przestala byc atrakcyjna. W*****al sie, jak na ulicy sie na mnie patrzyli i zagadywali i wytykal krytyki pod wzgledem wygladu. Twarzy nie. Ale reszte. Udalo mu sie poniekad. Ale po zdradze, chociaz moge sie od niego uwolnic. I to lepiej wiedziec teraz, jak pözniej. Lepiej sie uwolnic, pomimo tego ze bardzo boli.