Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompufka

Wpisujcie wszystkie piosenki jakie was dobijają i załamują

Polecane posty

Gość pompufka

Wszystkie badziewia i ścierwa w obecnej muzyce i tej sprzed lat. Utwory jakie NIGDY nie powinny być puszczane w radiu bo są po prostu nic nie wartym żałosnym gównem :( Wg mnie do takich utworów warto zaliczyć z pewnością: Toto - "Hold The Line" Genesis - "Follow You, Follow Me" Rod Stewart - "Some Guys Have All The Luck" Ronan Keating - "Time After Time" Maria Mena - "All This Time" Lenka - "The Show" Andrzej Piaseczny - "Chodź, przytul, przebacz" Natalie Imbruglia - "Torn" Dorota Miśkiewicz - "Seledynowa mewa - nucę, gwiżdżę sobie"

Gość jeśli chodzi o dno i badziew
to dorzuciłbym cały pseudoartystyczny chłam Marii Peszek. Gdy tylko słyszę coś z jej "twórczości" mam odruchy wymiotne.

Gość pompufka
do innaboinnainaczejx Słuchaj pusta kobieto, jeżeli masz zamiar zachwalać nic nie warte muzyczne gówno, to daruj sobie pisanie tu, bardzo prosimy!! Show jest ścierwem i każdy o tym wie!!

Gość sporo tych gównianych ścierw
puszczają na antenie Radia Złote Przeboje!! Cholera, takie fajne radio a takie ścierwo puszcza, mam nadzieję że od wiosny to wywalą i dadzą coś fajnego np Modern Talking :)

Gość
Natalia Imgruglia-Torn jest przepiękna :)

Gość Klasyczna i nieoklepana
xazui, wszyscy wiemy że jesteś pustą długonogą blondynką z rozmiarem buta 44 albo i większym :P Lubisz ruchać i podniecać się tak nic niewartymi ścierwami i oklepany chłamami jak "Torn". Ale prosimy - ZAMILCZ JAK MOŻESZ i nawet nie przyznawaj sie że lubisz ten utwór bo tylko udowodnisz tym poraz kolejny jaka z ciebie pusta maszynka do ruchania jest!!! A TERAZ WON STĄD !! :classic_cool:

klasyczna- ale z ciebie beszczelna pizda..jeżeli twoim szczytem marzeń jest słuchanie modern talking to wypierdalaj do radia i czekaj az poleci🖐️

Gość
Klasyczna i nieoklepana Blondyną to nie jestem a i stópki mam w sam raz :-D Nie wysilaj się tak bo się spocisz i po Co Ci to skoro mnie to nie rusza? :-D

Nie bardzo rozumiem czemu krytykujecie innych jeśli mają inny gust niż wy?:( W końcu to indywidualna sprawa każdego czego słucha i co ogląda.Jeden lubi Nirwane,Tokio Hotel,itp. a drugi Staśka Wielanka:P

Gość pompufka
A dlatego że "Hold The Line", "Follow You Follow Me" czy "Torn" to KURESTWO bo stale grają to w radiu i nie idzie już tego słuchać!! Mam nadzieję że niedługo wypierdolą te żenady ze swoich playlist bo na serio tylko tracą przez to !! XAZUI, no nie wiem czy masz stópki wsam raz... na moje masz ponad 40 rozmiar a to już NIE SĄ normalne stópki tylko nogi żyrafy 180 centymetrowej faszerującej się chemią i bzykającej w kółko mięśniaków :P

Gość
pompufka Ty to masz ładny przeciąg pod garem :o Niedoruchana jesteś czy co? :o Może walentynki nie dostałaś i stąd ta frustracja :o

Pompufka jak ci się nie podoba to nie słuchaj:P po to założyłaś ten topik żeby mieszać z błotem tych co mają inne zdanie niż ty?:P xazui-🖐️ nie daj się ,masz racje:)

Gość
ajjjj nie znam tej frustratki,ale jej się tylko zdaje że ma rację :-D

Gość .....ot..co......
we build this city on rock'n'roll, life is life :O cry cry cry generalnie uwazam, ze radio potrafi obrzydzic nawet naprawde dobra piosenke grajac ja na okraglo tak jakby nie bylo innych utworow. dlatego nie slucham radia

Gość ja nie znosze ajszy

Lady Gaga- Bad Romance Obecny 'hit' od, którego mnie mdli. Feel - wszystko jak leci. Przeróbka 'Żaba z Mozambiku', to jedynie coś, co lubię. Rihianna (czy jak to się piszę) _też wszystko, czym teraz podniecają się radia i telewizje muzyczne. A już w szczególności ta piosenka, w której owa 'gwiazda' jest wystylizowana na 'żołnierkę'.

Gość Jerzy Popiełóżko
Ja najbardziej lubiałem pojękiwania Jana Pawła Wojtyły wytryśniętego z psiej pały.

Gość qurfa qurfa qurfa
zdecydowanie - czterej pancerni i pies !!! :O zawsze płaczę :(