Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqwwwwwwwwwwwwq

AAAAAAAAAAA! co ja mam teraz zrobic?

Polecane posty

kolezanka mojego faceta flirtuje z nim w pracy, podrywa go, etc. obawialam sie tego wiec mowilam mu o tym, on mnie zapewnial ze to wylacznie kolezanka i nikt wiecej, ze on nie patrzy na nia jak na potencjalna partnerke. no i wchodze dzis na komputer i widze ze ma otwarte okienko gg, kliknelam w jej nicka a tam zyczenia na walentynki!!!!!!!!! o co chodzi> walentynki to chyba dzien zakochanych. ona ma swojego faceta. teraz pojechal do sklepu ale szykuje mu awanture. mam racje?

Gość nie masz raccji
to nie jego wina, ze ona mu wysłała życzenia! Głupia jestes czy co?

Gość dżejzi
nie rób mu ządnej awantury, nic nie da, tylko zniechęcisz go do siebie.

Gość kutasnoga
Awantura w walentynki za to ze dostal od kogos życzenia???? Kobieto czy ty sama siebie nie slyszysz???????

to on jej wyslal!!!! nie wiem czy ona mu wczesniej jakies wyslala :O zrobie mu awanture :O

Gość ZRÓB ZRÓB ZRÓB
zrób ! niech się nauczy chuj jeden. facet to świnia!

Gość moja opinia i moja sytuacja
najpierw opisze swoja sytuacje Na jednym z portali społecznościowych moj chlopak dostal "walentynke" od dziewczyny, z ktora kiedys spotkal sie. Dodam, ze ta dziewczyna na poczatku naszego zwiazku probowala mi go odbic, najpierw byl mily a pozniej powiedzial jej w prost, zeby znalazla sobie wreszcie jakiegos faceta i dala mu spokoj. Nie mam do niego zalu o to, bo to nie jego wina co ona mu wysyla, ale moim zdaniem on powinien jakos zareagowac. Napisac pod spodem ze dzieki za prezent, ale walentynki to swieto zakochanych i obchodze je ze swoja dzieczyna, czy cos w tym stylu. Moim zdaniem zostawienie tego tak bez reakcji to brak szacunku do mnie, ona go podrywa i to jawnie a on sie nawet z tym nie kryje... co myslicie o tej sytuacji? a co do autorki - zalezy co by to byly za zyczenia, co konkretnie tam napisal, czy jakies wyznania, czy nie? Ja bym na poczatku zapytala nie odrazu awantura. Walentynki to swieto zakochanych, i skro juz ktos je obchodzi to nie w trojkacie tylko we dwoje!

Gość moja opinia i moja sytuacja
Mojemu wylozylam wszystko na spokojnie, bez pretensji tylko powiedzialam co i jak, powiedzial, ze rozumie moje podejscie i.. nic z tym nie zrobił :/