Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawasaki

łyrzeczkowanie macicy

Polecane posty

cześć dziewczyny czytałam wasze chistorie i niestety mnie też podobny los spotkał . mam już dwoje synów jeden ma8 lat a 2 ma 5 lat i dwa porody przeszły badzo dobrze choć to było 2002 i 2005 roku .ja teraz mam 28 lat i może to było przyczyną pustego pęcherzyka ,choć już nie wiem. opowiem wam teraz. 8 lutego poszłam do gin by powiedzieć mu że jestem 6 tyg ciąży .zrobił mi usg noi w tedy powiedzał mi że jes pusty pęcherzk i jeszcze mi zrobił cytologie ale powiedział mi żebym sie nie martwiła tak mocno .kazał mi poczekać do następnego tyg. i miałam się zgłosić do niego w poniedziałeg ale powiedział mi że jak zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala.noi najgorsze stało się zaczełam krwawić w środę a wczwarteg 2 lekarzy w szpitalu zrobiło mi usg i też powiedzieli pusty pęcherzyk i czeka mnie zabieg.to był dlamnie i dla mojego męża koszmar ,on i ja razem płakaliśmi .obecnie jestem juz w domu po tym zabiegu w ciąż płacze i mój mąz też cały czas to przeżywa .choć lekarze powiedzieli że za pół roku można się starać ponownie ja bardzo się boję .obiecałam sobie że teraz zrobię wszystkie badania bo chcę się dowiedzieć co było tego przyczyną bo przecierż nie palę i nie piję i nawet 2 mieś wcześniej brałam materne , choć mam zwierzeta i przez 1 mieś pracowałam przy surowym mięsie .proszę was napiszcie do mnie .ja nadal wciąż płacze i niemogę się pogodzić z tym strasznym losem co mnie spotkał.

Gość 34...
ŁYŻECZKOWANIE! ciemna babo :O

Gość b nbjn
czy po łyżeczkowaniu trzeba leżeć w szpitalu? bo mnie też czeka

Gość ania1155
ja mialam lyzeczkowanie o 23 w nocy i rano wypuscili mnie do domu współczuje Ci wiem co przezywasz sama nie moglam dojsc do siebie odczekalismy pol roku i teraz spodziewm sie dzidziusia