Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona swym stanm

17 lat i CIAZGLE dziewica... Jest mi z tym naprawde zle

Polecane posty

Gość Zasmucona swym stanm

:-( A dzisisaj jeszcze walentynkki. Ja nawet dziewica analnza jeszcze jestem!!!!

Gość szalonyszaleniec
No wiesz, ja mam wielke Gratualcje dla Ciebie ze masz 17 lat i JESTEŚ dziwicą ;] możesz poczekać jeszcze z roczek

17 lat to nie tak duzo na dziewice , spoko . Ja własnie w tym wieku stracilam dziewictwo ale wiem ze znajomi mieli po 14 lat jak juz byli po . Ja dopiero w tym czasie poczulam ze jestem gotowa i sama namawialam mojego faceta . On wlasciwie zachowywal sie jak rycerz :D nie chcial narazie z szacunku dla mnie, ale wkoncu mi sie udalo zwiesc go na manowce ;)

Gość Kurcze przeciez to prowokacja
Jest wiele normalnych kobiet czekajacych do 22, 23 roku zycia 19 lat to dobry okres na strate cnoty, 17 za wczesnie, ponizej - szmacenie sie i duuuza nieodpowiedzialnosc

Gość szalonyszaleniec
popieram. mniej niz 17 to jest szmacenie sie. Przecież moge się założyc o 10 tysięcy ze taka 14 15 16 17 nie będzie dłużej z chłopakiem niż rok no max 2 lata

Gość bebebe
o Boze. ja mam 19 lat i tez jestem dziewica i zyje. poczekaj, az bedzie to odpowiednia chwila, chyba nie pojdziesz teraz z pierwszym lepszym sie pukac, byleby tylko to dziewictwo stracic...

17 lat to nie za wczesnie, ja zmoim facetem juz jestesmy ze soba 3 lata, bylam na to gotowa, po za tym zawsze bylam odpowiedzialna i dorosla na swoj wiek. Zalezy od osoby, bo znam dziewczyna co ma 27 i nie jest jeszcze gotowa, a znam 18 ktora ma juz dziecko i meza i wszystko bylo zaplanowane :)

Gość szalonyszaleniec
jakoś nie widze przyszlłości dla 18 z dzieckiem i slubem. to moje zdanie moze chamskie ale taka prawda, miłośc nie jest wieczna w tych czasach

mylisz sie. oczywiscie zgadzam sie ze w teraz mało jest takiej milosci do konca ale znam kilka wyjatkow. wiec jest mozliwa :)

Gość szalonyszaleniec
ja rozumiem, jednak to już żadkość:) zgadzasz się? ;>

Gość szalonyszaleniec
aa Widzisz, no ale wracając do tematu to jednak ONA przesadziła. 14 lat to stanowczo za mało zgodziśz się ? :D

znowu się zgodzę, ale nic z tego nie było, i ta znajoma jest do tej pory z tym chłopakiem. 5 lat juz sa ze soba, ominela ja cala zabawa wiec teraz troszkę nadrabia :P

Gość szalonyszaleniec
Hm no poniekąd, ale Wracamy do tematu ;D Co byś jej poradziła psychiatre czy psychologa ? no chyba ze jest gotowa na sex to ja tu juz nie nei mówie, Chociaż chwila troche sie pogubiłem :D

Ja bym radziła autorce tematu zeby pogadala z kims inteligentnym bo najwyrazniej sama sobie z tym nie poradzi, albo jeszcze lepszy pomysl po prostu kup sobie wibrator :D a co do tej 14stki [teraz ma 19lat] wiesz jej zycie, była gotowa na to wiec ok, dla mnie taki wiek to za malo, wlasciwie byla jeszcze dzieckiem i dopiero zaczynala interesowac sie chlopakami.