Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w ten dzien .

Kto jest samotny w walentynki mimo,ze ma kogos?

Polecane posty

Kurcze, poplakalam sie dzis. Bo walentynki a ja jak zwykle daleko od ukochanego. Zadnych swiat nie spedzamy razem (sylwestra nie, mikolajek nie, andrzejek nie) dzieli nas 200km, a dodatkowo on pracuje w gastronomii i hotelarstwie. za tydzien widzimy sie na kilka dni. a dzis mi jakos smutno i nijako. Nie ma go obok. Czasem przepelnia mnie niemoc i frustracja ze zawsze ON JEST DALEKO. taka wscieklosc ktora nie ma ujścia.. wiecie co mam na myśli....

Gość smutna bardzo....
mam to samo, taki urok związków na odległość, my jeszcze się dziś popstrykaliśmy i nie wiadomo jak to sie skończy:(

Gość ytuwrt5iytyk
Ja też mam faceta a jestem sama, bo on ma uczelnie dziś i egzaminy, a ja jutro idę do szkoły i probne matury mam, wiec tez musze cos popowtarzac:(

Gość a ja mam w nosie walentynki
nie dalam sie zlapac na propagande :-P

Gość eassy
mam to samo ,tez mam faceta daleko ...

I jak tutaj być szczesliwym i miec dzis dobry nastroj jak zewszad zalewaja nas serduszka i zakochane pary, filmy o milosci. a ja tesknie :o

"I jak tutaj być szczesliwym i miec dzis dobry nastroj jak zewszad zalewaja nas serduszka i zakochane pary, filmy o milosci." Mnie na szczęście nic nie zalewa :D Mój Luby też jest daleko, a jakoś nie rozpaczam, wyluzujcie dziewczyny...

Nawet szczerze mowiac nie wykazal jakiegos wiekszego smutku przez to ze nie mozemy tego dnia spedzic razem :o Czasami mam tego wszystkiego dość

NIE TRAKTUJE WALENTYNEK JAK NIE WIADOMO CZEGO, ale przez to cale afiszowanie sie tym , w tv, w internecie poprostu mi smutno :/ wiem ze to nie nasze swieto, wiem ze to komercha, wiem wiem.. ale jednak chciala bym by moj ukochany byl ze mna. i nie tylko dzis. Jutro tez go ze mna nie bedzie :(

Gość zdruzgotany3325
a ja ma partnberke 600km ode mnie..i do tego ma meza i pewnei z nim spedzA WALENTYNKI..PONOC SA W SEPARACJI ALE SIE DO MNIE OD 3 DNI NIE ODZYWA..JESTESMY JUAZ JAKIS ZCAS..KOCHAm ja bardzo i co ja mam zrobic?!o ja pierdole!!!!!!!!!!Do tego sie poklocvilismy i bedzie pewnie zonk.QWa:(

Gość Nie samotna żona
Mój mąż jest też daleko jakieś 1000 kilometrów , ale nie widzę powodu, aby się smucić dziś , dzień jak każdy inny , dla mnie święto zakochanych jest wtedy kiedy on jest przy mnie a nie jakaś sztucznie przez kogoś wyznaczona data . Pewnie większość tych , którzy z takim zapałem je obchodzą nie mają pojęcia nawet jaka jest historia świętego Walentego .

zdruzgotany- przykra sprawa, tez pewnie tesknisz i katujesz sie myslami, i ten dzien przesycony miloscia i przereklamowany to jednak chcialo by sie miec osobe ktora sie kocha przy sobie :o

Gość zdruzgotany3325
samotna..nie ejstesmy sami:)przeje..bane ale co zrobic..ja ma taka zaalmke ze najchetimiej btym sie pod ziemie zapadl..ale coz zmilosc nie wybiera i tyklo nie wiem czy mam miec zal do siebie czy do partnerki o to z ejuz sie poltora miesiaca nie widzimy i zaraz ze mna zerwie na stale..przykro mi to mowicv ale zdystansem jeszcze nikt nie wygral.Choc i my walczylismy jak i Ty..kazdy przegrywa..poprsotu l;wepeij takich zwiazkow unikac jesli sytyuacja fonansowa albo inna nie pozwaal wam razem mieszzkac inaczej.tylko smutek i zazdrosc oraz zal i podejrzenia..a tak naprawde..to pewnie bezpodstawne..klotnia...walka..zero kompromisow i zerwanie po czasie..to sa moje walentynki 2010

Nie samotna zona- masz racje, ja mam pelna swiadomosc, ze to sztucznie wyznaczona data. Ale podobnie czulam sie w sylwestra gdy sama go spedzalam w domu a On 200km dalej pracowal. I to samo w andrzejki, w mikolajki, w swieta. Poprostu tesknie i jest mi przykro. Fajnie bylo by isc dzis na kolacje i zrobic sobie te walentynki, skoro juz istnieja

Gość zdruzgotany3325
samotna w ten dyien...wspolcyuje..mam to co ty

zdruzgotany- widzisz.. Ty jestes w takiej sytuacji. My sie bardzo bardzo kochamy , jestesmy razem 7 miesiecy i narazie wszystko sie udaje. Nie mamy podejrzen, nie ma chorej zazdrosci. Piszemy dzwonimy kazdy o wszystkim wie, a co 2 tyg sie widzimy na kilka dni. a sytuacja o zamieszkaniu moze kiedys sie zmienic.... Tylko mi go brakuje :-( a skoro partnerka nie chce do Ciebie przyjechac, to jedz Ty do jej miejscowosci, wynajmij hotel i spotkajcie sie, wyjasnijcie wszystko!

Gość zdruzgotany3325
samotna w ten dzien..nie zycze Ci zle..ale uwiezr mi to dystans przedzej czy pozniejn przypomnisz moke slowa...My tez sie kochamy i pomimo 600km...widywaliosmy sie co 2 tyg.albo u mnie wbydg.albo u niej w rzeszowie...bylem wczersniej w gecji..i tez przyjezdzala..ale...u mnie jest tez rtoche inaczej..ma meza i to jest powod do kkotni..jest starasza o 8 lat i tez to jest powod...masz racje moja sytyuacja jest inna...aqle planie o jej rozwodfzie i mieszkaniu razerm byly..ale jakos sie to rozpryslo..nie zobaczer sie z nia bo mamy kryzys..zreszta ona mieszka z mezem...nie ma pojecia na czym stiohje ale mam [przezcucie ze wdeplem w jedno wielkie G..a moje serce jest w tym metliku i to bardzo mocno bije..qwa..facecui bywaja lekkomyslni

ja wierze ze jesli o Nas chodzi, to wszystko skonczy sie happy endem :) Przeciez jest duzo par ktore byly daleko od siebie a potem zareczaly sie, zamieszkiwali razem i slub. Nie generalizuj!!! Zdruzgotany- Twoja sytuacja jest o tyle ciezsza- ze przeszkadzaja wam inne czynniki -brak kasy, ONA MA MEZA :o to trudne do przeskoczenia. Rozmawialiscie o tym chociaz przez tel???

Gość zdruzgotany3325
Schodze z kompa..zycze wam szczescia wszytskim i sobie abym albo zmadrzal albo jzu sei nigdy nie zakochal bo kaobietom ani sobie jzu nigdy nie uwioerze to moj 3ci staly zwaizek i 3ci zle dobrany...szczerze heheh///....ja akurat juz mam tego gowan dosc..dziekuje wsszystkim za uwage rozmawialiscie wlasnei z niedoszlym samobojca a dlaczego to zrobie..??nie dlatego ze mam taki kaprys zeby inni mnie zalowali ani nie dlatego z eprzez kobiete tylko dlatego ze w kazdym momencioe mojego zycia choc mam uslanbe rozami dobuieram zle.wszystko robie zle i zle i zaluje i zle zaluje depresja.milosc,zaluje,derpresja,pieniadz,bieda,pieniadz,milosc bieda,zaluje deprsja i tak na okraglo..Mam juz tego QWA DOSC!!!!!!!!!!!!zycze szczescia

ZDRUZGOTANY- A JA CI ZYCZĘ- *DOBREJ PRACY *KOCHAJĄCEJ KOBIETY MIESZKAJACEJ BLIZKO CIEBIE WOLNEJ BEZ DZIECI I MEZA I BEZ PRZEJSC. *POZYTYWNEGO NASTAWIENIA :)

Gość do zdruzgotanego
nie rob tego... duzo jest samotnych osob ktore kogos szukaja i ktorym mozesz dac szczescie

Gość nie sama a samotna

Gość nie sama a samotna
a mój mąż wybrał spotkanie rodzinne i mamusię, ja nie pojechałam bo jestem chora ale jak powiedział że zostanie ze mną to mamusia się bardzo zdenerwowała i niestety on się poddał nie ma jak kochane teściowe!!!

Gość Nie samotna żona
A myslisz , że ja mam lepiej , nie ,też omija nas wiele świąt , tych wyjątkowych chwil , ale takie jest życie i nadrabiamy stracone chwile kiedy tylko przyjeżda do domu

Pierwsze takie moje walentynki:O ale pocieszajace jest,ze przynajmniej dzwonil i pamietal:)

NO WLASNIE.. WIDZISZ, JUZ CZASEM LEPIEJ MIESZKAC DALEKO- OD TESCIOW ..

Brzydula- moj rano napisal sms... cos w stylu "dzis walentynki ale dla mnie to kolejny zwykly i pusty dzien bez Ciebie,Kocham Cie":o tyle w temacie walentynek

Gość nie sama a samotna
tak najlepiej z daleka od teściów, nie poznasz ich przed slubem ale po ślubie pakażą na co ich stać