Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stazystka

Zajecia w ferie przedszkole

Polecane posty

Gość stazystka

Kochane bllagam o pomoc- jestem swieza stazystka w przedszkolu i na jutrzejsze zebranie rady pedagogicznej mam wypisac kilka propozycji, ktore umozliwia urozmaicenie zajec dla dzieci w przedszkolu podczas ferii zimowych. Nie mam wielkiej wprawy jeszcze co do wymyslania zabaw z dziecmi wiec baaardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi.

Gość stazystka
dodam ze w ferie bede miala pod opieka 16 dzieci w tym 10 w wieku 5-6 lat i 6 mlodszych ( takie tylko info dostalam wczoraj telefonicznie od pani dyrektor)

dziwne, u nas nie ma żadnych zajęć specjalnych w ferie, wszystkie dzieci normalnie chodza do przedszkola. Dlaczego tak mało dzieci u was? Przecież to nie są dni wolne od pracy???

Gość stazystka
to mala miescinkaw sumie to nie wiem czemu tylko tyle, alle na czas ferii byly robione zapisy (tzn rodzice musieli zglaszac czy dziecko bedzie uczeszczalo czy nie- wiem ze dziwne :) )no a panie przedszkolanki stwierdzily, ze przydaloby sie dzieciom jakos te zajecia urozmaicic i prosi o propozycje na jutro. Takze ponawiam swoja prosbe :)

Gość stazystka
podnosze bo to wazne

Gość stazystka
prosze...