Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieZdecydowanaSzczećinianka

Mam 15 lat i propozycje do kochania się

Polecane posty

Od jakichś dwóch lat przyjaźnie się z takim jednym chłopakiem Radkiem. Ja na początku go tylko lubiłam. On jest bardzo przystojny. Wreszcie zrozumiałam że go kocham. Od jakiegoś czasu dość często ze sobą piszemy na telu. Tak wieczorem pomiędzy 22 a 1 w nocy. Jesteśmy szczerzy wobec siebie i w ogóle. On ma niestety dziewczyne i to starszą o rok. Kochał się z nią już. I ostatnio piszemy o tym, znaczy on zaczął, że chcialby to ze mną zrobić. Ja najpierw byłam niezdecydowana. Ale potem uległam że też to chce z nim zrobić. I naprawde chcę. Ale mam dopiero 15 lat i nie wiem co robić. Sądzę iż on nie kłamie i chcę naprawde to zrobić. Wiem, że to bedzie bezzobowiązań. Ale ja go kocham i chcę z nim stracić dziewictwo. Tylko boje się ze wygłupie się tylko , bo on juz to robil i wie co i jak.. nie wiem co robić. Waszym zdaniem co powinnam zrobić?

nie spiesz się z tym i poczekaj być morze chce cie wykorzystać podstępnie ...

moze poczekaj jeszcze troche ale jak tak Cie swedzi to lec do chlopaka ktory ma dziewczyne i ktory kocha ja a nie Ciebie !

Jak ma skończone 15 lat to każdy ją może posuwac bezkarnie. Daj mu co Ci szkodzi. W końcu seks to fajna sprawa :) Powodzenia

Gość kajtuś
"Wreszcie zrozumiałam że go kocham" :D a co ty dziecko wiesz o miłości..

Gość kajtuś
skoro on oklamuje swoja dziewczyne i wobec niej nei jest szczery (chce ją zdradzic) to czemu zakladasz że wobec ciebie jest szczery? On cie przeleci i zostawi, wierz mi - zajetych facetow omijaj szerokim łukiem. Poza tym jestes zbyt młoda, nie spiesz sie do tego.

tak uwierz on szuka wrażeń na jeden raz wykorzysta cie i zostawi

Gość ADAM SDFDS
NIECH ZWALI KONIA PRZED TOBA

Droga Szczecinianko. Jeżeli go naprawdę kochasz a on Ciebie to nie powinnas sie zastanawiac ani chwili dlużej. Będziesz z nim szczęśliwa i nie powinnas zwlekac z pierwszym razem. Nie myśl o jego dziewczynie - taka przeszkoda to żadna przeszkoda wobec Waszej wielkiej milości. Dzis taki piękny dzień Walentynki. Umów się z nim na seks. I nie czytaj tych co Cie strasza ciążą - pamietaj na milośc nie ma lekarstwa a na ciąże . . .

'Jest cos jeszcze...otoz on dosc mocno namawia mnie na cos zwanego jako "dirtysanczez". Nie wiem dokladnie co to jest ale mowi ze ta praktyka na pewno mi sie sposoba. Procz tego operuje czasami tekstami (kiedy omawiamy nasz akt milosny) jak: Gerbilling czy Pegging. Prosze powiedzciemi co to znaczy?' Bardzo prosze się nie podszywać pode mnie.. ten post nie tyczy się mojej sprawdy i chłopaka.

Kurde naprawde to nie miłe jak się ktoś pode mnie podszywa! Skoro masz jakiś swój problem to załóż nowy temat!

TO O 16:20 TO PODSZYW SPADAJCIE CO!

Ja nie moge.. EJ! Zrąbane forum.. Ja tu mam problem a ktoś się pode mnie podszywa! ^ ^

uwierz szuka wrażeń na jeden raz wykorzysta cie i zostawi a te zwroty to jakieś dziwne....

sprawdz w google to sie dowiesz taka podpowiedz jedno z tych slow oznacza wkladanie w odbyt mysoszkoczka :D

jak ma dziewczynę i mówi ze cie kocha to już jest dziwne a tym bardziej ze chce cie do łózka zaciągnąć sama se odpowiedz to zwykły przekręt i obleś jakich pełno tacy są faceci niektórzy niestety...