Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikkkus

Sprzedaż bezpośrednia

Polecane posty

Gość wikkkus

Hej ;) Zna ktoś z Was firmy sprzedaży bezpośredniej, takie jak np. Avon, lub Oriflame? Prosze wymieniać... Jeśli ktoś zna warunki bycia w takowym konsultanem, opisujcie również ;)

Gość assskaaa
Herbalife, Amway

hej ;) ja jestem konsultantką oriflame, warunki: podpisujesz wniosek o wstąpienie do klubu i kupujesz kosmetyki 30% marży taniej. wychodzi na czysto 23%. kosmetyki możesz zamawiac przez internet lub biura regionalne ;) wiecej info zapraszam na gg 7105792

Gość agusia_kwiatek ORIFLAME
JUŻ DZISIAJ ZOSTAŃ KONSULTANTEM! TYLKO W ORIFLAME MASZ WIELE MOŻLIWOŚCI: * Możesz zarabiać na sprzedaży kosmetyków Oriflame * Możesz kupować produkty bez 30% marży * Możesz robić karierę, by zarabiać pieniądze * ......... i świetnie się bawić TYLKO W ORIFLAME * Program Witamy - prezenty dla nowych konsultantów * Programy lojalnościowe - nagroda co trzeci katalog WIEDZA KOSMETYCZNA * Szkolenia z pielęgnacji cery i ciała * Techniki i triki w makijażu * Spotkania tematyczne i konkursy KARIERA *Nieograniczone możliwości rozwoju zawodowego i ciągłego podnoszenia swoich zarobków DOSTAWA * Pod wskazany przez Ciebie adres * Do filii i oddziałów * Do biur regionalnych PŁATNOŚCI * Kredyt na 14 dni Z NAMI MARZENIA STAJĄ SIĘ RZECZYWISTOŚCIĄ :) ODPOWIEM NA WSZELKIE PYTANIA, ZAPRASZAM AGATA kom 605 22 59 72 gg 5079706 mail agatamail@op.pl więcej na www.my.oriflame.pl/agusia_kwiatek

Gość wikkkus
a czy jak zacznę robić w Oriflame to dostanę chociaż z 10 tysięcu miesięcznie na początek?

Gość daraaas
Ja jestem konsultantką nowej firmy kosmetycznej TianDe, są to wysokiej jakości kosmetyki w przystępnej cenie a co naważniejsze sprzedając kosmetyki za 100zł średnio 54zł to mój zarobek dodatkowo rejestracja jest darmowa, nie ma starerów i min. zamówień miesięcznie. Kosmetyki sprzedaje w sposób bezpośredni proponując zakup kosmetyków przypadkowym przechodniom. Jeśli chciałby ktoś więcej to zerknijcie tu: http://www.tian-de.pl/

Gość cincirdia
nie polecam pracujecie na tych z góry piorą mózg zresztą to było na topie 20 lat temu!!! moja babcia tym sie jarała

Gość cincirdia
nie polecam pracujecie na tych z góry piorą mózg zresztą to było na topie 20 lat temu!!! moja babcia tym sie jarała

Gość cincirdia