Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirat drogowy chyba jestem

PRAWO JAZDY !!! CHYBA SIĘ ZAŁAMIĘ!!!!!

Polecane posty

To już 20 godzin jazdy i ani razu nie zatrzymałam się na stopie i ani razu nie włączyłam kierunkowskazu sama!!!!!!!!! Jak o tym pamiętać???? 😭

Gość myśleć........................

Skupić się po prostu i myśleć :o Ja mam 18h i nie wyobrażam sobie nie zatrzymać się na stopie, czasami jakiś błąd zrobię, ale to ludzkie :P Myśl ! :P

patrz na znaki i pamietaj o kierunkowskazach.akurat to naprawde nie jest trudne

Gość samotna w ten dzien .
UUUu nie dobrze :) musisz miec ten nawyk :) ja zdalam za pierwszym razem. Boshe ile to stresu :(

mi sie udalo za drugim :) fakt, stres byl duzy, ale za drugim razem w ogole nie nastawialam sie ze zdam i udalo sie :D ale trzeba pamietac o kazdych pierdolach wlacznie z kierunkowskazami, stopami, pieszych, przejazdach kolejowych itp

ja mialam pecha od poczatku :p * wtargnela mi baba na przejscie *byl zamkniety przejazd i 10 metrowy korek konczacy sie akurat tuz za przejsciem i skrzyzowaniem i co tu robic :p *zaciela mi sie skryznia biegow przy parkowaniu skosnym i nie moglam cofnąć *TO NAJLEPSZE: wysiadla cala sygnalizacja swietlna na glownej skomplikowanej ulicy akurat jak nia jechalam nikomu nie zycze :)

SPROSTOWANIE :p *byl zamkniety przejazd KOLEJOWY i 10 metrowy korek konczacy sie akurat tuz za przejsciem DLA PIESZYCH i skrzyzowaniem i co tu robic

u mnie na szczescie bylo spokojnie. na ulicach nie bylo duzego ruchu i ominely mnie najtrudniejsze skrzyzowania:)

Gość Kurde dziewczyno jak nie
wiesz co sie robi jak przejazd jest zamkniety, i nie potrafisz zastosowac zasady prawej ręki jak nie dziala sygnalizacja to moze nie powinnas miec prawka?

zlotowlosa, po co ci kategoria d? chcesz zostac kierowca autobusu?

Jasne że chce. Po to robie prawko... Potem planuje zrobic kat.C... Ogólnie widzę sie w tym zawodzie kocham jeżdzic

Gość pannaciekawskaaa
wiesz co powiem ci w czym moze lezec problem: masz instruktora, ktory ci si podoba albo cie zagaduj i zamiast sie skupiac to z nim gadasz albo sie zastanawiasz czy dobrze wygladasz itd itp :D na serio ja mialam takiego tez podrywacza i czasami ostre babole robilam na drodze ale co tam opanowalam sie troche i juz wszystko ok bylo :P

hej... nie widziałam waszych odpowiedzi. MYŚLE MYŚLE!!!! Instruktor faktycznie mnie zagaduje, nie wiem sama gdzie jest problem. Poprostu to auto tak fajnie jedzie prosto, płynnie, szybko, że aż chyba mi żale je zatrzymywać. No masakra.