Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adzienka86

Hurtownie dzieciece w Szczecinie,gdzie taniej i wiekszt wybór?

Polecane posty

Gość berta_szcz
No to to jest jakiś skandal. I nic nie zrobiliście? Trzeba było wezwać policję, że ochrona nie chce was wpuścić do sklepu, to jest karalne!

Gość gość
No to coz,jesli to prawda,to sami sobie grob kopia, bo w wiekszosci chodza tam rodzice z malymi dziecmi. Brak mi slow, co za chamstwo. Sama mialam tam jechac,ale mam kawalek do Szczecina,a musialabym wziac wozek, dobrze,ze juz wiem,to nawet tam nie zajrze.

Gość gość
Haha, polewam z tego! Wozkow inwalidzkich tez nie wpuszczaja, tylko kaza sie inwalidom przesiadac do sklepowych? W jakim swiecie my zyjemy? PRL bis?

Gość Matka ze Szczecina
SKANDAL!! Myślę, że to trzeba nagłośnić. Może też zgłosić sprawę do rzecznika praw konsumenta. Firma musi za takie coś ponieść konsekwencje

Gość gość
I dobrze ze was z tymi landarami nie wpuszczają . Wózek ma stać na zewnątrz mamuśki poyeby.

Gość Landara
Sam jesteś jak landara!!!! Nawoluje do zaprzestania zakupów w Bobolandzie w Szczecinie!!!!!!!!!!!

Gość gość
No, od razu widać, że o piątej rano odezwał się mądry paniczek-kierowniczek z Bobolandu, który nic innego nie robi, tylko siedzi na fejsie i usuwa niepochlebne komentarze. Widziałam tą akcję wczoraj - było mnóstwo komentarzy jakiegoś wkurzonego ojca, którego żony nie wpuścili z wózkiem do tego wątpliwej jakości przybytku handlowego - a potem nagle zaczęły znikać... Goebbels i Ławrow byliby dumni z takiego ucznia!

Gość gość
Pragnę wszystkich poinformować, że zgodnie z obowiązującym prawem, jeśli jakikolwiek sklep zabrania wejścia na ich teren matce/ojcu z wózkiem stanowi to naruszenie prawa i można śmiało wzywać policję. Dana informacja została również potwierdzona przez Rzecznika Konsumentów w Szczecinie. Firmie Boboland składam serdecznie gratulacje z powodu naruszania prawa i chamskie traktowanie klientów.

Gość gość
Uśmiejecie się, ale Bebe Club który jest obok Bobolandu robi dokładnie to samo - nie wpuszczono dzisiaj tam mojej żony z wózkiem. Pewnie dla nich domyślnie każdy klient to złodziej. I potem ktoś się dziwi, że ludzie wolą robić zakupy w Internecie, niż w wątpliwej jakości przybytkach z takimi obwarowaniami?

Gość gość
No i jak się zakończyły te sprawy z nie wpuszczaniem z wózkami? Gdzie warto w szczecinie zrobić zakupy dla maluszka? Potrzebne wszystko oprócz wózka, od podstaw. Kaftanik, łóżeczko, butelki, wanienka i tak dalej. Nie jestem ze Szczecina dlatego zależy mi by kupić wszystko podczas jednej wyprawy, no i bez przepłacania rzecz jasna ;)

Gość cisowiankazdroj
Ja korzystam z hurtowni www.fashioncentrum.pl Prowadzę sklep wielobranżowy. Idealne rozwiązanie dla mnie bo tam mają wszystko. Jakościowo niezłe. Ceny dobre chociaż elektronike kupuje w innej hurtowni www.azelektronik.pl. Sam musisz zdecydować. Rynek jest bardzo szeroki. Jak zaczynasz biznes to nie baw się w to co najtańsze. Z własnego doświadczenia wiem że to co droższe lepiej się sprzedaje. Jak tanie to często ludzie mówią że za tanie i nie kupią ''bo zaraz się rozwali''

Gość Tomekdobraodziez
ooo, a w którym miejscu masz sklep? ja też biorę z fashioncentrum. Mi ich rzeczy dobrze się sprzedają a Tobie? jak coś to napisz na priv. tomaszostrowski92@gmail.com

Gość gość
W Szczecinie nie znam, ale myślę, że mimo wszystko jeżeli zależy Ci na jakości i dobrej cenie to www.aico.com.pl, hurtownia artykułów dziecięcych i niemowlęcych w Warszawie powinna Cię zainteresować. Mają wysyłkę, więc to nie będzie żaden problem, aby coś zamówić. Wazne jest, aby to co kupujesz było warte swojej ceny. Ja tam zamawiam od kilku lat i jeszcze nigdy nie zdarzyło się, abym dostał coś co musiałem odesłać. To ważne szczególnie w przypadku naszych pociech.

Gość gość
Ogólnie wszyscy są mili do momentu kiedy nie pojawi się problem z reklamacją. Pani od reklamacji laktatorów elektrycznych jest notorycznym kłamcą. Podczas jednej rozmowy potrafi przedstawić dwie (lub więcej) wersje w dodatku kłóci się, zaprzecza, nie idzie się z nią dogadać. Co do lakatorów to odradzam Medela Electric Mini. Zepsuł się po miesiącu. Naprawili, w karcie gwarancyjne wpis "naprawa układu zasilania". Po kolejnym około miesiącu znów te same objawy (słaby ciąg). W serwisie usłyszeliśmy że przyczyną usterki jest zabrudzona membrana (co ciekawe używana została w domu a do serwisu poszła zapasowa z zestawu). Laktator wrócił z wymienionym zasilaczem (ponownie) ale już na nasz koszt i wpis w karcie obciąża nas jako użytkowników. W dodatku otrzymałem informację, że pierwsza naprawa była "grzecznościowa" bo przyczyna awarii była ta sama. Śmiech i żenada. Przestroga dla wszystkich użytkowników medeli, róbcie zdjęcia, znaczcie części przed wysyłką do serwisu. Części nie mają żadnych numerów seryjnych, także wymieniają na działające i oficjalnie usterka leży po stronie użytkownika. Co do sklepu odradzam!!!!

Gość gość
Mnie też nie wpuszczono z wózkiem do Bobolandu. Co lepsze byłam w drugiej ciąży widocznej.... :(

Gość gość
Witam. Czy ktoś się orientuje jaki jest nowy adres hurtowni TATO z Cukrowej ?

Gość gość
nie rozumiem jak w sklepie z artykułami dziecięcymi nie można wchodzić z wózkiem! Gdybym widziała, że tak jest nigdy w tym sklepie bym nie robiła zakupów (a kupiłam m.in. właśnie wózek:/ i nie zostałam poinformowana, że od dziś zakaz wstępu). Jest to jawna dyskryminacja rodziców, którzy sami dokonują zakupów. Niby jak mam coś obejrzeć/kupić jeżeli mam dziecko na rękach (w dodatku ciężko je nosić przez tyle czasu). Ponadto znalazłam ich uzasadnienie, że są w sklepie wąskie alejki - naprawdę?? Nie zauważyłam żeby było wąsko między regałami, jakieś kartony na ziemi???- też nie ma czegoś takiego..... Pytanie do właściciela sklepu- czy osoba na wózku inwalidzkim nie może wjechać do sklepu?? Ma zostawić wózek inwalidzki i nagle ozdrowieć? Bo to jest taka sama sytuacja jak wózek dziecięcy. Dziecko nie umie chodzić.. Jestem tak zniesmaczona, że brakuje mi słów. Robienie z każdego klienta potencjalnego złodzieja jest na najniższym poziomie obsługi klienta!!!!! Ogólnie brak logiki..... żenujące i w sumie przykre, że w XXI wieku istnieją jeszcze takie - w sumie to nie sklep jeżeli jest segregacja na klientów- "takie coś".... WSTYD. UWAGA- napisałam komentarz na ich FB i usunęli go, zamiast przedstawić jakieś rozsądne argumenty co do traktowania na tak niskim poziomie swoich klientów. Jest to jawny brak szacunku. Na drzwiach do sklepu nie ma informacji o powyższym zakazie. Powinna być lista w internecie z nieprzychylnymi sklepami dla rodziców, wówczas łatwiej będzie je omijać...

Zapraszamy serdecznie do zakupów przez internet, mamy wszystko dla niemowląt i Mam. Bardzo duży wybór akcesoriów, przewijaki, łóżeczka, ubranka, wózki dziecięce, poduszki do karmienia. Zapraszamy www.dzieckoexpert.pl

Gość gość
A ja polecam Wam hurtownie Wólka - http://wolka24.com/bielizna , to hurtownia taniej bielizny, ale mają też odzież, obuwie. To moj najlepszy hurtownik, bo dobre ceny ma, blyskawiczna dostawa i dobra jakosc. Towar się sprzedaje.

Gość gość
Ja też nie polecam bobolandu. Ceny jak w innych sklepach, a bałagan niesamowity. Byłam też w nowej Oleńce na Ku Słońcu. Bałagan też, ale już mniejszy. Ceny naprawdę konkurencyjne. Wiecie gdzie jeszcze mogę podjechać i zobaczyć wózeczki? bo termin niedługo

Gość Karolka0258
A ja zrobiłam wszystkie zakupy w Oleńce. Dostałam wszystko co miałam na liście. Ceny naprawdę ok. A za takie duże zakupy (cała wyprawka) dostałam masę gratisów i nawet spory rabat. Polecam

Gość Alutka

Jeżeli szukasz dobre i niedrogiej hurtowni bielizny i nie tylko to polecam hurtownie Ansel hurtownia online.  W Ansel znajdziemy ciekawy asortyment i  atrakcyjne rabaty, promocje i wyprzedaże.