Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucze sie na cudzych bledach

jak byc fajna partnerka w zwiazku, towarzyszka zycia, a nie kula u nogi

Polecane posty

tak cos pomiedzy kumpela-chcoiaz nie do konca, ale i kobieta z klasa, ktora facet uwielbia. jakie Wy jestescie w zwiazkach, cos na przestrzeni lat sie zmienilo, nauczylyscie sie, ze pewne zachowania nie sa dobre(zbyt kumpelska relacja itp.)

Gość a ja sie nei znam
ale mi sie wydaje, ze kumpelstwo nigdy nie przeszkadza w zwiazkach, raczej jego brak, jest przyczyna rozpadu, no i i poza tym moga byc inne rzeczy

hm, moze tak, ale czasami jednak wydaje mi sie niedobre, nie chodzi o to, by byc sztywnym i oschlym itp, ale facet ez nie moze na nas patrzec jak na kolezake z ktora pije, gada o dupach innych lasek itp co Wy myslicie?

Gość esy floresyyyyyyy
wiesz kazdy facet jest inny i wszystko tak naprawde wychodzi w praniu... pytanie tylko czy ty bedziesz szczesliwa caly czas starajac sie podporzadkowac wymaganiom faceta i byciem taka jak on chce.. dziewczyny czy naprawde niektore z was tak nisko upadly?? chcesz miec klase? to badz zwyczajnie soba i badz szczesliwa, faceci lubia radosne babki i tyle, ot cala filozofia.. ja troszcze sie o siebie i dbam o sowoje potrzeby przez to jestem szczesliwa, zadowolona a przedeszywtkim jestem sobą! a jak ktoremus sie nie podobam taka jaka jestem naprawde to droga wolna... na sile trzymac nie bede i wlazic mu w dupe tym bardziej