Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris666666

pomoc

Polecane posty

Gość kris666666

mam pytanie czy mógł by mi to ktoś sprawdzic a mianowicie mam napisac jak bede swietowac moje 18 urodziny a slabo mi idzie angielski ale jak narazie napisalem tyle My 18th Brightday Me and me friends going to a club hired a my dad and mum and his drink, eal itp. In my 18th brighday a lot of light and laser

Gość kris666666
nikt sie nie zna ???

Gość Bokobrody
birthday po pierwsze!!

Gość kris666666
no dzieki ( mówilem ze slabo unie )

Gość zacznijmy od tego
My 18th Brightday Me and me friends going to a club hired a my dad and mum and his drink, eal itp. In my 18th brighday a lot of light and laser club which is hired for that evening - o to ci chodzi? at the party are going to be lot of light and laser

Gość kris666666
no o to

Gość kris666666
czyli tak ??? My 18th Brightday Me and me friends going to a club which is hired for that evening In my 18th brighday at the party are going to be lot of light and laser

Gość kmyuklyuuv
My 18th Brightday Me and me friends going to a club hired a my dad and mum and his drink, eal itp. In my 18th brighday a lot of light and laser My 18 th brithday. I and my friends are going to go to the club which is hired. my mum and my dud.. a dalej nie wiem o co ci chodzi.. :O

Gość kris666666
a co moge dalej napisac

Gość kmyuklyuuv
lepiej napisz po polsku a ja ci to przetłumacze, bo tak to nie wiem co chcesz..

Gość kris666666
mam pytanie mogla bys mi to tak poprawic zeby bylo dobrze i co moge dalej napisac

Gość kmyuklyuuv
no własnie ci poprawiłam.. pierwsze zdanie.. a dalej napisz mi po polsku..

Gość kmyuklyuuv
My 18 th brithday. I and my friends are going to go to the club which is hired (for this evening )

Gość kris666666
Moje 18 urodziny Na moich 18 urodzinach pojawią się moji znajomi i przyjaciele. Ceremonia odbędzie się w wynajętym specjalnie na tą uroczystość lokalu. Na uroczystosci bedzie dj, światla lasery. Będzie mozna zjeść coś dobrego oraz wypic cos dobrego . mam nadzieje ze wszystkim obecnym spodoba sie moja mala ceremonia

Gość kmyuklyuuv
no i dalej napisz po polsku co chcesz.

Gość kris666666
tak w calosci jak bym chcial zeby to tak brzmialo

Gość kris666666
no właśnie chcialbym to Moje 18 urodziny Na moich 18 urodzinach pojawią się moji znajomi i przyjaciele. Ceremonia odbędzie się w wynajętym specjalnie na tą uroczystość lokalu. Na uroczystosci bedzie dj, światla lasery. Będzie mozna zjeść coś dobrego oraz wypic cos dobrego . mam nadzieje ze wszystkim obecnym spodoba sie moja mala ceremonia

Gość kris666666
jesteś jeszcze ??? Bardzo cie prosze o przetkumaczenie

Gość kmyuklyuuv
My 18th brithday. on my 18th brithday will be my friends. Ceremony will be held in a specially on this ceremony local.There will be dj "swiatła lasery ". There will have to eat and drink sometching delicious. i hope that everybody will like my little own ceremony.

Gość kris666666
o dziękuję ci z całych sił

Gość zacznijmy od tego
to jest tłumaczenie z translatora chyba jakieś...?

Gość kris666666
czemu

Gość kris666666
to jak powinno byc

Gość ufgatria
jak juz komuś pomagacie to wysilcie się i sami napiszcie,a nie denne translatory z dupy stosujecie:o zaraz ci odrobię to pracę;)

Gość kmyuklyuuv
My 18th brithday. there'll be my friend. This Ceremony will be in locar, which is special held on this event. There'll be dj "swiatła lasery ". Ofcourse, you'll have to dring and eat something delicious. I hope that everybody will fancy my little own ceremony . Mysle ze to bedzie lepsze xD

Gość kris666666
z góry dzięki bo bym pewnie to dał

Gość kris666666
ufgatria twoim zdaniem to moze być ???

Gość kmyuklyuuv
do "zacznijmy od tego" ty mondralo , mówisz ze to niby z translatora.. a nawet nie sprawdziłas dla pewnosci.. zeby sie upewnic czy dobrze kogos obwniniasz za cos czego nie zrobił.. :O prosze.. o to tłumaczenie z translatora.. My 18th birthday on my birthday, you have 18 friends and moji. The ceremony will take place in a specially rented premises at the ceremony. At the celebrations will be DJ, lights, lasers. Can be something good to eat and have a drink something good. I hope that all those present will enjoy my little ceremony

Gość kris666666
trochr zglupialem to to jest dobrze My 18th brithday. there'll be my friend. This Ceremony will be in locar, which is special held on this event. There'll be dj "swiatła lasery ". Ofcourse, you'll have to dring and eat something delicious. I hope that everybody will fancy my little own ceremony .

Gość kmyuklyuuv
Kris.. kurde, sam bys sie poduczył angielskiego a nie oczekiwał na to ze ci ktos to zrobi.. napisałam ci to bo postanowiłam pomagac innym ;) ale radze ci sie wziasc za angielski bo kiepsko z nim... a bedzie ci on potrzebny.. i to bardzo :D jeszcze raz ci to wysyłam.. To jest juz dobra wersja.. w tamtej pisałam na szybko i teraz dopiero to co naipsałam mogła powoli sprawdzic i poprawic błedy. My 18th brithday. there'll be my friend. This Ceremony will be in locar, which is special held on this event. There'll be dj "swiatła lasery ". Ofcourse, you'll have to dring and eat something delicious. I hope that everybody will fancy my little own ceremony