Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina flynta

problem z męzczyzna

Polecane posty

Gość ewelina flynta

Chcę z nim być bo jest mi z nim dobrze ale mamy problem z sexem, tzn on nie chce uzywac prezerwatyw, twierdzi, że mu jest bardzo źle z gumką, że nie może dojść, tzn ja dochodze wczesniej a on nie może, no i że mu przez gumy niby mieknie i takie tam ja niesetey nie mogę brać tabletek antykoncepcyjnych, bo mam problemy zdrowotne, zostają więc prezerwatywy, wiem, że wiele osób ich używa i nie robi z tego dramatu, ale mój mężczyzna jest bardzo przewrażliwiony na temat tych gum, baaardzo ich nie lubi, przez to sex mamy taki gorszy wczesniej jak brałam tabletki było ok, kochalismy sie bez gun ale ja juz nie moge ich brac co mam robic? Doradźcie?

Gość ewelina flynta
dodam jeszcze, że z poprzednią partnerą mój narzeczony był wiele lat i stosowali stosunek przerywany i nie używali kondomów, więc przez lata on sie przyzwyczaił do swobody i tak strasznie demonizuje te gumki? Naprawde tak odbierają radość z sexu? To tylko kawałek gumki? Jest cienka, wydaje mi sie ze mój partner przesadza, chce mnie namówic chyba na stosunek przerywany:(

Gość ewelina flynta
ja w zyciu sie nie zgodze na stosunek przerywany bo dla mnie to rzadna metoda antykoncepcji a ja nie planuje bobaska w najblizszym czasie macie jakies pomysły by zachecic go do kondomów? moze ja je bede ubierac mu?

Gość ewelina flynta
nigdy nie uzywałam czegos takiego , watpie zeby to nam pomoglo

Gość ewelina flynta
no i co radzicie? dodam ze w portwelu nosi kondoma, wiec chyba jednak korzysta, czy moze to tak na wszelki wypadek, doradzcie, bo juz mam czarne mysli nie wiem czy go nie rzuce przez to

Gość seksuologokutacz
zrob mu na klate kupe, to powinno pomóc

Gość pomarańczowa suczka
absolutnie nie daj sie namowic na seks bez zabezpieczenia. to nie on bedzie brzuch dzwigal. jak nie chce zalozyc gumy - niech spieprza. zeby zachecic - mozesz sama mu zakladac.