Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatum 222

ktory bank wybrac?

Polecane posty

Gość fatum 222

Zamowilam cos w sklepie interntowym. Wybralam opcje przelew bankowy. I teraz mam pytnaie: tam jest do wyboru kilka kont bankow a w zadnym nie mam konta. Czy moge wybrac ktorykolwiek i doknac wplaty na poczcie? Poza tym na blankiecie przelewu nie miesci mi sie cala nazwa odbiorcy, czy wiec moge np. pominac kod pocztowy?

skoro wybrałaś przelew bankowy, to nie możesz zapłacić przekazem pocztowym to są dwa różne sposoby płatności

Gość fatum 222
Aha:/ Czyli co teraz? Mam pojsc do siedziby ktoregos z tych bankow i tam zaplacic?

Gość fatum 222
moze ktos odpowie... bardzo prosze!

Gość zacznijmy od tego
tak idź do siedziby najlepiej ich banku i zapłać. albo ze swojego konta zrób przelew. albo skontaktuj się ze sprzedawcą i poinformuj, że w wyniku pomyłki zaznaczyłaś tę opcję i że chcesz to zmienić na przekaz. im to w sumie wsio, tyle że szybciej jest przelewem i wygodniej

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mozesz spokojnie zapłącić na poczcie, jesli nazwa cała sie nie miesci na przelewie to napisz tylko imie i nazwisko albo nazwe sklepu, to nie jest takie istotne, najwazniejszy jest numer konta. Jak sie robi przelewy przez net to tez nie trzeba podawac nazwiska