Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooraa

wizerunek mojego dziecka

Polecane posty

Gość koooraa

co byscie zrobili gdyby zakład fotograficzny umiescił bez waszej zgody zdjęcia waszego dziecka na swojej stronie internetowej jako reklame!!

Gość mama poltorarocznego
a nie podsuneli Ci przy robieniu zdjec zadnego druczku do podpisu tak jak to robia np u naszego fotografa?? bo jesli nie to poszlabym tam na Twoim miejscu i zazadala usuniecia tego. O ile Ci to nieodpowiada wogole.

Gość koooraa
nic nie podpisywałam zgodziłam się owszem ale zeby fotki wisiały u niej na wystawie a nie w necie poszłam tam i powiedzielki ze zdejmą ,no jeszcze nic no ale byłam w pt wiec moze jeszcze nie zdązyli chamstwo ,i w sumie nie wiem jak długo tam były!! bo dowiedziałam sie o tym czystym przypadkiem

Gość wefwefew
Skarż ich do sądu. Tu już nie chodzi o ich stronę ale o to że każdy może sobie to zdjęcie skopiować i wykorzystać dowolnie. Potem zobaczysz tapetę na pulpit ze swoim dzieckiem czy jakieś badziewiaste zabawki ze zdjęciem twojego dziecka na opakowaniu itp.

Gość wefwefew
A z innej beczki... Możesz napisać ile taka sesja kosztuje i ile zdjęć dziecku zrobili? Bo pomysł miałaś super!

Gość A co Ci to przeszkadza
ze zdjecia dziecka umiescili na stronie? Przeciez to nie strona dla pedofili tylko reklama zakladu fotograficznego!

Gość koooraa
płaciłam 200zł zdjęc ok 12 w takim albumie i gratis jedno wieksze na sciane polecam super zajebista sprawa fakt ze dzis kazdy ma cyfrówke i zdjec 300 ;) ale uwierzcie to nie to samo

Profesjonalna sesja zdjęciowa to bardzo fajna sprawa, może i trochę kosztuje ale warto. Polecam, to piękna pamiątka dla dziecka, która najpierw nacieszy nasze oczy :)

Gość fefegygdh
ale tobie piwinni jeszcze za to zapłacic, to tak jak modelką do roznych czasopism bądz zdjec w necie/sesjii płaca im za publikacje ich zdjęc, i tobie powinni takze zaplacic, za reklame ludziom tez placą, to jest płatna inwestycja, mlozesz domagac sie od nich jakis kosztow bądz usunięcia co masz niewzłoczne prawo do tego