Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzielonoooka pantera

seks, seks seks...!!!

Polecane posty

I czym tu się Chłopczyku ekscytujesz, tekst "piosenki" pochodzi bodajże z lat70/80-tych. Czyżby Mamusia śpiewała na dobranoc ??? :-)))

Jakie fajne bobaski, jeden w damskich... za PRL-u powiedziałabym laczkach, bidulek taki zapłakany, a drugi, niestety wyświetlił mi się tylko do połowy... Czy tylko dlatego nie widzę inności ? :-))) Chłopcy wyglądają na równych sobie wiekiem, brak mamy, taty, nie było komu zaśpiewać do snu utworu Lady Pank... Przykro mi z powodu tych "innych" rożnic... *-)

nie potrzebnie Ci przykro. ja z tych roznic jestem zadowolony. dzieki, ze mi naswietlilas fotke. myslalem, ze ten "chlopiec" w rozowych laczkach to dziewczynka, ale jesli to chlopiec, to podpis wszystko wyjasnia. zachodzilem w glowe co ona mu mogla zrobic.. :D

Nurtujesz mnie (-; ... co to za " różnica " ???

Od większości użytkowników tego forum różnię się nie tylko posiadaniem penisa, lecz również - http://i50.tinypic.com/20jjtza.jpg Dziwny, intrygujący obrazek... a bardziej powyższy cytat. Obrazek u mnie otwiera się tylko do połowy, więc nie mogę zrozumieć do końca tego przekazu, podobno jest jeszcze jakiś podpis pod nim, tego również nie widzę, a nie wiem dlaczego bardzo chciałabym zrozumieć... poznać różnicę... :-)))