Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła ona aaa

orgazam a raczej jego brak

Polecane posty

Gość zwykła ona aaa

Mam pytanie do pań: Od miesiąca zaczęłam współżyć z chłopakiem i niestety ani razu nie miałąm orgazmu:-( jest mi dobrze, sprawia mi on przyjemność, pociąga mnie...,ale orgazmu nie miałam. Czy tak będzie zawsze???? Od czego to może zależeć. Kochaliśmy sie na kilka sposobów i niestety nigdy nie szczytowałam.... Powiem, że to mój pierwszy partner seksualny.

Gość Antonio Wągieras
OMG kolejna dziewczyna z tym problemem - masz faceta jakiegos takiego co nie umie tego zrobic

Gość zwykła ona aaa
marne pocieszenie :-(

Niestety kobiety nie mają tak dobrze jak faceci i "orgazmu muszą się nauczuć". Zobaczysz że z czasem to samo przyjdzie. :)

Gość zwykła ona aaa

Gość zwykła ona aaa
Dzięki:-) Mam nadzieję, że wiesz co mówisz.

nie bedzie:) tylko niektore kobiety nie dochodza podczas samego stosunku.... popros partnera zeby "pobawil" sie twoja lechtaczka reka albo jezykie bezie ci jak w niebie:)

Gość zwykła ona aaa
...,ale jak to" nauczyć się"?

Gość a mi jakoś samo nie przyszło
ania91_12 - uwielbiam sex tak jak i mój mąż, ale niestety przez stosunek dojść nie mogę :( i nie wierze w to, że jakoś samo przyjdzie, bo mi już 7 lat nie przychodzi 😭.

Gość zwykła ona aaa
Trenujemy kilka razy w tygodniu i póki co nic...

Gość zwykła ona aaa
a mi jakoś samo nie przyszło ania91_12 - uwielbiam sex tak jak i mój mąż, ale niestety przez stosunek dojść nie mogę i nie wierze w to, że jakoś samo przyjdzie, bo mi już 7 lat nie przychodzi . Nie wyobrażam sobie czekać 7 lat :-(

zwykła ona aaa - mam orgazm, ale tylko przez stosunek oralny :(

Z moim byłym też mi nie wychodziło na początku ale jak przestałam myśleć tylko o orgaźmie jakoś sam tak z siebie przyszedł.

ania91_12 - ale ja już dawno przestałam o orgazmie myśleć, bo straciłam nadzieję :(

Gość Antonio Wągieras
Bo naprawde jak facet nie nauczy kobiety orgazmu to raczej ciezko bedzie ci to samej odkryc. ja swoja byla nauczylem tzw orgazmu prawdziwego bo nigdy wczesniej takiego nie doznala a dupczyla sie na prawo i lewo

ania91_12 - oj pozycje to my już wszystkie przerobiliśmy przez te 7 lat :P

Gość spookojjnie tooo
podejdź do tego spokojnie większość kobiet ma tylko przyjemność w najlepszym wypadku niektóre kobiety te przyjemność nazywają orgazmem i piszą że zawsze mają orgazm (myli im się ) wspomagają się głośnym jęczeniem i pokrzykiwaniem niby że z orgazmu taki rytuał modnego traktowania seksu ty się ciesz że nie odczuwasz przykrości lub bólu z powodu seksu zaakceptuj że najczęściej kobiety muszą sobie poprawiać później nikt nie da ci tyle rozkoszy co ty sama sobie najlepsze orgazmy kobiety dają same sobie więc ciesz się że masz chociaż przyjemność pewnie po nauczeniu się, uda ci się raz na jakiś czas osiągnąć orgazm w czasie seksu z partnerem, ale nie licz na zbyt częsty orgazm, no i może być to bardzo płytki i mały orgazm , jak to z facetem. i wypowiadają się że niby zawsze mają orgazm ale tak nie jest

Gość bezpaniki
Też tak miałam przez jakis czas po "pierwszym razie". Nie dość, że nie było przyjemności, to jeszcze chwilami bolało. Ale jeden sposób zawsze działał (choć ja to nazywam oszukanym:P): jednoczesne ze stosunkiem masowanie łechtaczki. Jeżeli bez seksu poprzez drażnienie łechtaczki dochodzisz, to w trakcie też powinnaś:) Dodam jeszcze, że rozmawiałam na ten temat z ginekolog i ona radziła, by zadbać o "atmosferę" - jakaś kolacja ze świecami, muzyka, albo nawet wspólne obejrzenie filmu erotycznego dla większego podniecenia. Możesz też spróbować, w pozycji na misjonarza, włożyć poduszkę pod pupę, trochę pomaga:) I nie martw się, może przyjdzie Ci to z czasem, jak mnie :)

Gość bzzzz....
Tak kobieta musi nauczyc sie orgazmu. Zajmuje jej to sporo czasu ....... dlatego ze najpierw musi poznac swoje cialo jego reakcje to co lubi i jak lubi ... jest masa roznych pozycji w ktorych rowniez mozna roznie sie wyginac itd Psychika jest bardzo wazna kobieta do odczuwania orgazmu pochowego musi dojrzec .... radze tez cwiczyc miesnie pochwy napinac i rozluzniac i pomagac tak sobie rozniez podczas stosunku.

Gość bzzzz....
P.S. Facet nigdy nie nauczy Cie orgazmu i to nie on jest winny jesli go nie masz. Owszem on moze postepowac wedlug Twoich wskazowek kochac sie z Toba w okreslonej pozycji i odpowiednio sie poruszac ale ty sama znajomoscia ciala swojej psychiki itd jestes w stanie ten orgazm osiagnac.