Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczulin_nda

opory przed wysylaniem CV

Polecane posty

Gość kaczulin_nda

żesz kurna co to jest...za każdym razem , gdy szukam pracy mam opory, żeby wysyłać CV. Wiele razy trafiłam na nabzdyczone panienki rekrutujące i mam traki cholerny uraz, że wysłanie CV to jest dla mnie nie lada wyczyn. Jak się zreformować, bo z głodu umrę bez pracy?:( Ja zwyczajnie nie wierzę, że będę kiedyś mieć dobrą pracę :(

Gość kaczulin_nda
czy nikt nie ma takiego problemu?

Gość wiesz mialam ten sam
poczatkowo wysylalam CV tylko na stanowiska, gdzie spelnialam okreslone wymagania pracodawcy. Jednak na moje zgloszenia nikt nie odpowiadal ;/ W koncu sie przemoglam i wysylalam zgloszenia jak leci ... z 3-4 Cv dziennie zaczelam wysylac z 20 :) w konsekwencji czesciej zapraszano mnie na rozmowy, wiele sie na nich nauczylam. Obecnie pracuje w zawodzie, gdzie moje kwalifikacje sa nizsze niz chcial pracodawca :P Wiec polecam aplikowac wszedzie, nawet jak nie spelniasz wymagan stawianych przez potencjalnego pracodawce :P

Gość kaczulin__nda
wiesz mialam ten sam 🌻:)dziękuję za poradę. NAprawdę bardzo mi pomoglaś w tej chwili :)

Gość ahojj ahoj

Gość hgngng

Gość cien nadziejii
Ja jestem dokladnie w tej samej sytuacji jak ty autorko, do tego wszystko sie pieprzy na okolo :/

Gość jkljkljkljkljkl

Gość fgfgfgfgjgjgg

Gość kaczukaczu__

Gość kaczulin__nda
cholera, oferty niby sa, ale czy 1500 za 1/2 etatu to duzo jesli ma sie dojezdzac 1,5h? za tyle mnie nie wezmą :(

Gość orzeszek w czarnej ...

czesc:) ja wlasnie tez szukam pracy tylko ja etraz jeszcze w anglii jestem i to jest minusem duzym:( skladam wszedzie gdzie sie da, nawet jak pisza ze doswiadczenie mile widziane ja na poczatku chcialabym jako recepcjonistka, sekretarka, bo i tak po stuidach wyjezdzam znowu zagranice, a do polski chce wrocic wlasnie na studia zaoczne, a zeby miec za co studiowac musze pracowac:) narazie tez sie nikt nie odezwal dlatego rozwazam powrot do polski w ciemno, moze bede miec wieksze szanse?