Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98yy8y9y

jestem prawikiem przezylem 28 lat bez sexu przezyje i nastepne 28

Polecane posty

Gość 98yy8y9y

i nie mam zamiaru niczego zalowac bo nie ma czego :classic_cool:. Za stary jestem na te dyrdymaly juz. poza tym czego oczy widza tego sercu nie zal, a wiec mi nie zal. Nie wiem skad tu tyle biadolenia jak to kazdy chcialby podupczyc ale mu "bozia nie chce dac"

Gość marcduwn
eh prawiki prawiki, z was to juz ludzi nie bedzie

Gość ale śmieszne

Gość oni sa bardzo poważnymi
ludźmi, za bardzo poważnymi.

Gość o nie drogi prawiku
wierz mi bez dymania pozyjesz gora do 30tki :P :P :P

Gość to jest przeciez oczywiste
ze ludzie samotni (czyt. prawiczkowie) zyja krocej o bardzo dobrze. Jak pomysle ze mialbym zyc te 70 lat to :O:O:O

Gość marcduwn
brzydki nie znaczy ze nie bzyknie, musisz eksponowac swoje atuty. kobiety bardziej pociaga intrygujacy/ ciekawy charakter. Moja znajoma bardzo atrakcyjna byla w wielu zwiazkach, czasami to byly typy tak oblesne ze szkoda gadac, ale ona powiedziala ze nie ma to dla niej znaczenia, bo oni zazwyczaj mieli ciekawa osobowosc, mieli swoje zaineteresowania. i to sie liczy przykladow mozna mnozyc setki, no ale tak lepiej sie uzalac nad dobą :D

Gość jestescie tepi
przeciez bnb sie nie uzala na forum :O on sie juz pogodzil ze stanem rzeczy i kropka

ale pieprzysz :D nie da się mieć ciekawych zainteresowań i osobowości będąc 25+ prawiczkiem :D przecież taki ciekawy atrakcyjny to by nie był prawiczkiem najdalej na studiach. więc te twoje kumple oblechy też się pewnie puścili do 20 chyba że aktualnie mają 20 to wtedy nawet możesz się nie wypowiadać bo w takim wieku to normalne