Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i75

Dieta kopehańska

Polecane posty

Gość i75

Witam ...kolejny raz zaczynam się odchudzać :( ale myślę że ze wsparciem tym razem się uda :) Zaczynam dzisiaj od diety kopehańskiej z wagą startową 73,80 :(

Gość i75
Kochane nie ma nikogo kto zaczyna dzisiaj ?

Gość i75
Poranna kawa też was podczytuję :)

Gość i75
Minął pierwszy dzień ...dopiero - najgorszy będzie weekend.

Kpenhaska jest do bani - człowiek czuje sie źle i słabo. Dieta jest niezdrowa kompletnie. A po niej na 99% jojo.

Gość i75
Agawa a na mnie działa :)

Gość i75
Jutro ważenie- mam nadzieję że jest mnie troszkę mniej :)

No działa, działa, ale to co leci, to nie jest tłuszcz, wiec dlatego potem szybko wraca. Może będziesz mieć więcej szczęscia, ale i tak jestem przeciwnikiem tej diety. A próbowałaś juz jej kiedys? Jak długo i ile schudłas i czy utrzymałaś potem wagę?

Gość i75
Agawa 4 lata temu - zrobiłam ją 2 razy i schudłam 10 kg i utrzymywała się waga ok 3 lat, teraz urodziłam dzidziusia i raz robiłam ją i schudłam 5 kg ale to jeszcze mało.

Gość i75
Porane ważenie 70,01 - :) chociaż wiem, ze to sama woda ale waga spada. dzisiaj wybieram się na basen i saunę- trzeba się ruszać :)

Gość i75
Przetrzymałam weekend- ale jestem dumna :) Waga 69,00 - w tym tygodniu łyżwy 2 razy i basen z sauną - musi być 65 :) Może dzisiaj ktoś dołączy ?

Hey ja tez jestem na kopenhaskiej dziś mój 8 dzień i waga 70 69 kg waga startowa 78 kg mam nadzieje że schudne jeszcze 5 i do tego robie dziennie 50 brzuszków i inne ćwiczenia ;) pozdrawiam

Gość jenny1977
Hej dziewczyny, ja też od dziś na kopenhaskiej. Zaczynam z wagą 62,2 i mam nadzieje na wynik z 5 na początku :)

Gość i75
Witam :) Kuna gratuluje wyniku :) ja już nie mogę się doczekać soboty- jak na razie trzymam się :) Dzisiaj idę na lodowisko - troszkę się poruszać :) Piszcie dziewczyny jak Wam idzie :)

Gość i75
Jenny hmm chciałabym ważyć 62 :) Ale moja optymalna waga to 58-60 kg tak czuję się dobrze.

Gość i75
Witam...właśnie wróciłam z basenu - było super :) Jutro ważenie sama jestem ciekawa ...już czekam na sobotę żeby napić się białego winka :)

Gość i75
Witam...waga 68....no cóż jeszcze 8 kilogramów- w następnym tygodniu troszkę przerwy, ale bez chleba i słodyczy a za tydzień jeszcze raz kopehanska. A jak Wy dziewczyny ?

Gość i75
No i znowu sama :( Wczoraj byłam taka głodna wieczorem,,,że myślałam że sie podam ale się udało ale waga dzisiaj pokazuje 68,3 ...