Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammiiiii26

ZESTAW na allegro - czy opłaca się ????

Polecane posty

Gość kammiiiii26
dobra, juz wiem. chodziło mi o tak, że :-) mój błąd, ale z tego co widzę dość powszechny

Gość moim zdaniem zestaw super
szkoda tylko,ze nie wejde teraz w niego :( ale mysle,ze na allegro pojdzie raz dwa trzy, faktycznie lepiej wygladaja ubrania "na czlowieku", bo takie lezace na plasko prezentuja sie kiepsko, a Ty swietnie wygladasz (figura) wiec smialo mozesz je prezentowac :)

Gość kammiiiii26
dzięki :-) chyba jutro wezmę się za wystawianie gdyby ktoś miał jakieś pytania/sugestie, to zajrzę tu jutro pozdrawiam!

moim zdaniem dużo lepiej wyjdziesz na tym jak wystawisz rzeczy osobno. możesz też powystawiać w zestawach ale mniejszych, powiedzmy po 4-5 rzeczy pasujących do siebie i ktoś od razu ma gotowe zestawienie :). sama często kupuję na takich aukcjach przy okazji zapraszam na moje aukcje, robię wietrzenie w szafie :). Rozmiar XS/S Bershka, Tally Weijl, Atmosphere, Stradivarius, Amisu, H&M ;) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9783877

kammiiiii26, nie - nie opłaca się. natomiast jeśli nie patrzysz na pieniądze, tylko chcesz faktycznie zrobić więcej miejsca w szafie, to jest to pomysł genialny. ktoś za małe pieniądze może mieć wiele radości, a Ty zyskasz więcej miejsca. mi się zestawy kojarzą przede wszystkim z handlarzami... no ale nie powinnam psioczyć, bo sama wystawiłam swoją pierwszą paczkę ;) jednak z trochę innych pobudek. mój idzie od 1 zł i jest bez ukrytej ceny minimalnej... innymi słowy liczę na fart. link w stopce

oferuszkaaaa, co do wklejania linków... nie wiem jak wam to wychodzi, ale ja mam komunikat o jakimś tam błędzie.

Gość taka sobie jednaaaaaa
autorko ja przedstawie sytuację ze strony osoby, która często kupuje ubrania na allegro otóż na pojedyncze rzeczy w ogóle nie zwracam uwagi. Najlepiej sprzedawać zestaw składający się z dwóch pełnych ubrań, albo jedne spodnie+kilka bluzek. Kupujący nie ma pewności czy trafi w rozmiar. Poza tym przesyłka..... jeśli kupuje kilka rzeczy to cena wyniesie ok 30zł a przesyłka 15zł....dla mnie impreza zupełnie się wtedy nie opłaca Wolę kupić większy zestaw

Gość kammiiiii26
teraz to już sama nie wiem.....

Gość Simona1811
Ja wiem czy to dobry pomysł? A co jeżeli z estawu podoba mi się tylko jedna rzecz i na dodatek nie jest w moim rozmiarze, co okaże się już po otrzymaniu przeysyłki. Mam wtedy kilka niepotrzebnych ubrań, niesmak i szczuplejszy portfel. A można iść do sklepu, kupić JEDNĄ, przymierzoną rzecz i nie przejmować się kosztami przesyłki itd

tak tylko, że zestaw jest łatwiej zaprezentować i albo ci się podoba albo nie. Ja nie trace czasu na oglądanie pojedynczych rzeczy i zwracam pilnie uwagę na koszty wysyłki. Kupując na allegro mozna zaoszczędzić i wiele moich znajomych tak robi. 3-4 rzeczy i 15zł wysyłka to jest nieopłacalne!!!!

takie jest moje zdanie i moich koleżanek:) mimo iz kupuję zawsze rozmiar 36(S) to zdarza się, że sprzedający podbudowując swoje ego wystawia rzeczy nr 38 nazywając je rozmiarem S. Najlepiej podaj wymiary ubrania, wtedy możemy sprawdzić co i jak:)

Gość a ja mam dobry pomysł
lepiej osobno

osobno lepiej dla sprzedającego razem dla kupujących