Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareczek88

jak zagadac do dziewczyny na studiach

Polecane posty

Gość mareczek88

Witam,Jestem na 2roku na studiach dziennych,wpadła mi 1dziewczyna w oko :) Jest ona z 1roku widuję ją na uczelni,postanowilem ją odszukać na NK i przeglądając klasę 1 z anoniomowego konta ją znalazłem.teraz jest pytanie czy zagadać do Niej jakoś by przez te NK?bardzo mi się podoba :) chlopaka chyba niema bo na zdjęciach jest sama wszystkich,więc czy wypada zagadać jakoś na NK?ale co bym mógł napisać?tak żeby sobie pomyślała ze pewnie mi się podoba.

Gość żniwiarz
powiedz cześć :P:P:P

Gość mareczek88
ale co czesc i co?bez sensu to?myślalem żeby jakoś do Niej zachaczyć najpierw przez NK coś napisać a potem nawiązac do tego w realu by nawiązać z Nią kontakt.

kiedyś nie do pomyślenia dzisiaj to standard ... Pamietam jak miałem wypieki na twarzy by zagadać do koleżanki z sasiedniej klasy , ale nigdy nie pomyślałem że kiedys w przyszłości takie sytuacje ułatwi klawiatura i monitor :D masz jaja ? Jesli tak , podejdz do niej i zagadaj ... Uwierz wiele możesz zyskać w jej oczach

Gość faaktycznie
podejdź i zagadaj

Gość mareczek88
ale niemam na tyle śmiałosci zeby tak podejsc do Niej na uczelni i co czesc yy eee pogadamy?a tak mialbym jakąś podkladkę w postaci NK i latwiej mi by bylo.

Gość lucian B
Jak Cie nie przyjmie do Nk to już bez podkładki będziesz, każdy normalny człowiek nie zbiera na NK pokemonów i ona tez pewnie nie wiec z NK sobie daruj w realu przydziałąj lepiej

Gość mareczek88
ale ja niemowie że ma kolekcjonować znajomych,widzialem kiedyś że na mnie się patrzyła więc by mnie poznala chyb a na profilu

Gość hr Rosporek-Walicipski
pytasz prosto i jasno: dasz poruchać od razu, czy trzeba z tobą chodzić trzy miesiące....

Gość żniwierz
a dlaczego az 3mc co ty z cnotką chcesz sie umawiac

Nie ma w profilu nk zapisanego numeru gg? Przez gg jest lepiej zagadać, niż przez nk. Ale tak w ogóle, to najlepiej zagadaj do niej na żywo. Podejdź, przedstaw się, zapytaj co słychać, jak sesja itp. Pogadaj chwilę, jeśli zobaczysz, że nie jest zainteresowana, to daj sobie spokój, a jeśli chętnie będzie z tobą gadać, nie będzie cię zbywać, to poproś o numer telefonu, zaproś ją na kawę. Jestem dziewczyną, więc mówię, co lepiej wygląda w naszych oczach.

Gość mareczek88
Regres:Ja wiem że może i lepsze moze by było zagadanie wpsrost ale ja niemam w sobie na tyle śmiałosci żeby tak to zrobić :/ niby gadam z koleżankami na roku ale to to co innego,z jej roku nikogo nieznam więc niema jak do Niej zachaczyć przez kogoś..

Gość mareczek88
Właśnie niema gg podanego ... myślalem żeby spytac taką jedną jej koleżanke co kiedys na początku roku akadem mi się coś pytala w sprawach szkolnych ale neiwiem czy by mi ta koleżanka powiedziała...

Jestem dziewczyną, więc mówię, co lepiej wygląda w naszych oczach." widzisz :) co kobiety sądzą na ten temat :) z jej roku nikogo nieznam więc niema jak do Niej zachaczyć przez kogoś.." rozumiem cie poniekąd ;) Skoro nie masz śmiałości , to może uruchom w ten projekt osoby trzecie :) Nich cie ktos przedstawi, może macie wspolnych znajomych ?

Dlaczego wstydzisz się dziewczyny? Nie wstydź się jej. Lepiej zaryzykować, niz później do końca życia zastanawiać się "co by było gdyby". Odwagi, my nie jesteśmy takie straszne, nikt cię nie zje :)

Dlaczego wstydzisz się dziewczyny?" to juz nie chodzi o to że on sie boi dziewczyn to juz po prostu taki typ ... nieśmiałość nie tylko do kobiet , ale w ogólnym słowa znaczenia do ludzi

Gość pewnie że musisz
zdobyć się na odwagę, tylko nie spinaj się za bardzo, bo ją wystraszysz. A może zagadaj po prostu to kogoś innego z jej grupy, coś o studiach, z kim zajęcia, że też miałeś zajęcia z tym wykładowcą, itp. przygotuj grunt, że tak powiem :-))) jak zagadasz do niej to też nie wyskakuj od razu z wyznaniami

Lepiej sobie odpuść. Jak zagadasz a ona cie wyśmieje to cała uczelnia będzie miała z ciebie ubaw :o Pomysl sobie, że codziennie, przez kolejne trzy lata wszyscy będą cie wytykać palcami jako nieudacznika :o I po co tak ryzykować?

Gość mareczek88
Ja tak mam że z diewczynami które są dla mnie tylko koleżankami to niemam żadnych problemów praktycznie gadam ze z nimi na luzie,ale sprawa gorzej nieco wygląda jak mi się jakaś podoba :) a czemu mialaby mnie wyśmiać?z powodu że do Niej bym zagadał coś?Ona niejest z tych raczej...

czemu mialaby mnie wyśmiać? Nie wiem, to już zależy od tego jak wyglądasz.

Korjonos masz rację, tylko po co napisałeś to tak ironicznie? Chłopak ma problem bo jest nieśmiały.

Gość mareczek88
hmm no niewiem cięzko mi jest samego siebie ocenić z wyglądu,moge zdjęcie wam pokazac jakies ewentualnie,myśle że niejestem tragiczny.

Gość pewnie że musisz
To teraz wklej jej zdjęcie - zobaczymy czy masz szanse

Gość mareczek88
Nie dziewczyny zdjęcia niebed pokazywał,wole jednak nie :)

Gość jak jest super laską
to nie masz szans