Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucony do kosza jak smiec

Dała mi kosza kobieta slepa kobieta

Polecane posty

A dobrze byś się czuł z taką dziewczyną malutką? ja też mam 158 i facet 190 to trochę za dużo zle bym się czuła ale wiadomo ,że do wzrostu się aż tak wszystko nie sprowadza :) i też sobie ćwiczę 3 lata tańczyłam :)

Gość kdsh
Widocznie jesteś zadufanym w sobie bufonem, a tamten ma coś więcej do zaoferowania. Następnym razem trochę więcej samokrytycyzmu, bo przeceniasz swoje możliwości.

Gość zielony sweter
a co inny facet ma do zaoferowania:D? to samo co wszyscy.. 2 fronty, kłamstwa:D nic nowego..

była malutka ale byla tak atracyjna że dosłownie każdy facet na nia patrzy na ulicy!

Gość pyskacz jadowity
zadufanym bufonem jest na pewno co widać po tej emocjomujscej opowieści tylko nie rozpędzaj się tak, być może i ty kiedyś pojeździsz na koparce moze wtedy też będziesz miał branie:P:classic_cool:

Gość zielony sweter
Bo faceci nic innego nie umieją robic..tylko się patrzec..

Gość pyskacz jadowity
zachwycające!! i jakoś ci się nie udało jej wyrwać na firme:O co za szkoda:P:classic_cool:

nie znając tamtego faceta,ale czytając Twój tekst rozumiem dlaczego to dziewczątko wybrało tego 'fizola' a Ciebie kopnęło w doopę, ech ...trochę pokory by Ci sie przydało,pokory i zweryfikowania pewnych poglądów ...nie sądziłam że to kiedyś napiszę ale ...ŻAŁOSNE

nie znając tamtego faceta,ale czytając Twój tekst rozumiem dlaczego to dziewczątko wybrało tego 'fizola' a Ciebie kopnęło w doopę, ech ...trochę pokory by Ci sie przydało,pokory i zweryfikowania pewnych poglądów ...nie sądziłam że to kiedyś napiszę ale ...ŻAŁOSNE

Gość możema duże wacka
??? A ty miałes malutkiego??

Ni może mieć większego odemnie bo jestem wyższy!

Gość zielony sweter
są kobiety, które można wyrwac tylko na szczerą, dojrzałą miłosc- bez gierek typu 2 fronty, pokazywanie sie z nastolatkami/kobietami, wzbudzanie zazdrosci, klamstwa ale zyje tylu i nie ma takiego faceta. Chyba, ze w ksiązce.

Gość Panna Emilia
Dla mnie z wygladu liczy sie buzia i ciało i by był wyzszy odemnie, nie musi być tak bardzo. Twarz, ciało! Podstawa!

Gość pyskacz jadowity
nie kurdupli ja też jestem malutka,drobniutka może nie tak malutka jak ta autora ale nie lubie wysokich,chudych facetów wole niższych(ale też nie takich chudych):)

Gość zielony sweter
emilka a to jak cię traktuje? to najważniejsze:) przekonasz się. chociaż powiem Ci, że faceci traktują tak samo kobiety, nie ma różnicy czy to facet X, czy Y:D

pierwsze słysze żeby niskie wolały niższych niż wysokich:oz 2 strony zależy co macie na myśli mówiąc niższych? 170?180?

Gość Panna Emilia
''Ni może mieć większego odemnie bo jestem wyższy'' A to juz wogóle bzdura nawet facet 150cm moze mieć dużego, a ty kuśke :D

Gość Panna Emilia
Mówłam tylko ze względu na wyglad. Charakter traktowanie kobiety to juz inna sprawa:) A Ty stąd, po co mi wysoki gość z niewyjściową twarzą jesli można miec nizszego a pięknego:) Ważne by nie był nizszy odemnie. Ja mam 165cm:)

Gość pyskacz jadowity
no tak mniej więcej 170 pare:P 190 to już stanowczo za dużo a tak założe szpileczki i w sam raz:P

Gość pyskacz jadowity
to masz tyle co ja:P nie jest tak źle:P są mniejsi:P:D

Gość zielony sweter
emilka piekny to on ma byc z charakteru:)

Gość pyskacz jadowity
ja tam lubie wariatów:P wygadanych zwariowanych inteligentnych...

Gość pyskacz jadowity
i chińczycy:D nie wiem...ja tam założe szpilki i jest ok:P

jak wariat to tylko z żółtym,i papierami chyba będę musiał sobie załatwić bo widze ze laski na to lecą:classic_cool: