Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucony do kosza jak smiec

Dała mi kosza kobieta slepa kobieta

Polecane posty

Gość pyskacz jadowity
heh nie z żółtymi papierami zakręcony,szalony,takie małe ADHD:P

Gość pyskacz jadowity
yeah taki w sam raz:D tragedia...

Gość pyskacz jadowity
co drugi ma ADHD ale co 4 z nich to debil:P

Gość pyskacz jadowity
nie wiem czy bez wyjątku:P czasem wystarczy być miłym żeby kogoś wkurzyć:D

Gość pchełka25
Sluchaj, to ,że jesteś wysoki nie oznacza,iż super wyglądasz, facet musi mieć tez budowę ciała atrakcyjną,ty może jesteś chudzielcem i aż odstraszasz kościami...facet musi mieć ciało, do którego chce się przytulać...a nie tyko 195 cm wzrostu. Poza tym widać,że ta dziewczyna do wszystkiego dochodzi sama, studia, praca, fitness a ty masz kase na rękę, gotowca i wszystko przyszło ci łatwo....z resztą tacy jak ty to i tak zdradzają po roku albo nawet prędzej, za chwile ci się zachce innej cizi bo wiesz,ze masz kase a baby na to lecą strasznie więc nie przejmuj się, za trochę jakaś lafirynda będzie siedzieć w twoim mercedesie czy BMW

pchła ale ten koleś chodzi do solarium, czy to o nim źle nie świadczy????

Gość pogodna78
Chłopie,Twój list to jakaś podpucha?Czy Ty jesteś tą dziewczyną,że wiesz,iż zle wybrała?A może masz się za wyrocznię?Przede wszystkim nie ma czegoś takiego jak wygląd doskonały oraz ideał mężczyzny.Tyle ile kobiet na świecie,tyle poglądow na temat wyglądu,charakteru,wykształcenia,zarobków ukochanego.A poza tym nawet Ty sam nie wiesz jeszcze,jaką niespodziankę szykuje Ci los...Zapewne jestes święcie przekonany,że od swojej przyszłej partnerki będziesz oczekiwał pewnych cech,ale możesz się solidnie zdziwić do czego zdolne jest serce.Może Twoja druga połówka będzie np.maszynistką:)ale za to bardzo piękną:),skoro tak wielkie znaczenie ma wygląd:)Ja mam154cm.wzrostu,miewałam wielu chłopcow(od160cm.wzrostu do195,niektorzy byli brzydcy jak noc,inni prześliczni-każda moja koleżanka chciala koniecznie mi ich poderwać,jedni po studiach,inni bez wyksztalcenia)i dla Twojej samoświadomości,najbardziej podobaja mi się ci około170cm.wzrostu i do tego krępi.I nie dlatego,że sama jestem nieciekawa,ponieważ z mojej obserwacji reakcji ludzi na mnie wynika,iz nadal jestem atrakcyjną mężatką w ciąży:).Po prostu wzrost i wygląd to nie wszystko.I każda mądra dziewczyna powie Ci to samo.Aha,i jeszcze coś.Pomimo,że wole niższych,prezentem od losu był mój maż,który ma prawie190cm.a mimo to mogłabym go zacałować "na śmierć" bo go po prostu kocham i uważam,że jest dla mnie najpiekniejszy,choć niedoskonały:).Tak więc Twoja znajoma ma prawo kochać nawet kloszarda i to nie oznacza,że Ty ze swoim zadufaniem jesteś od niego lepszy,choć na pewno jesteś pusty do granic przyzwoitości...

A solarium??

Gość pyskacz jadowity
To musi być prowo,nie ma tak głupich ludzi...:/ ależ oczywiście ,że są! co ty masz koleś z tym solarium??nachlej się kubusia jak masz braki:O

Bo czytałem tu że wedlug was facet w solarium to faja, ciota, pedał itd. A teraz takich bronicie. Wytłumaczcie mi to?? 😠

Gość pyskacz jadowity
nie bronimy facetów z solarium,nie bronimy nikogo po prostu ktoś musiał wyśmiać twoje podejście do siebie i tej laski,a że zrobili to wszyscy...:P no cóż:classic_cool:

Po tym co piszesz autorze tematu to pusty jesteś Ty i to bardzo.

I w dodatku zarozumiały jak czytam. I co ma wzrost do tego? Ona ma 157 cm a Ty 195 czy przypadkiem kolego nie za wysoko mierzysz? Chyba wyżej srasz niż dupę masz to jedno Ci powiem a po drugie kasa nieźle Ci sprała mózg

Gość pogodna78
do invisible man nie rozumiesz istoty miłości...dziecinko;)

Alemarminek ja jestem naturalny nie opalam sie jak on w solarium, i on ma być dla niej dobrym kandydatem??

Gość ciotka klotka raz dwa trzy
JESTES BEZNADZIEJNY. nie dosc, ze uwazasz, ze skoro jestes bogaty, to jetses kims, to jeszcze twoje argumenty to o kant dupy rozbic. 1. czy korzystanie z solarium przez mężczyzn oznacza, ze sa bezwartosciowi? NIE 2. czy to ze ktos pracuje fizycznie oznacza, ze jest gorszy? NIE. widocznie on nie mial bogatego tatusia, ktory da mu firme, sam pracuje na siebie, w dodatku studiuje, a więc myśli przyszlosciowo i pracujac fizycznie pewnie zarabia na utrzymanie na studiach. co w tym kurza twarz złego!!! 3. skad wiesz, ze ten chlopak po studiach nie bedzie mogl zapewnic jej stabilnosci finansowej? moe nawet wieksza niz ty. i jest zaradny, bo pracuje, studiuje, nie jest zalezy od tatusia tak jak ty. gdyby nie tatus, ty bylbys nikim! troche pokory i samokrytyki! nie chcialabym byc z takim tepnym nadętym bufonem, ktory kazdego ocenia pod katem zarobków/ samochodu/ pracy DZIEWCZYNA POZNALA SIE NA TOBIE

Gość pyskacz jadowity
rzucony ty jesteś taki głupi,czy tylko udajesz??:O

no i co z tego, ze jestes naturalny? jestes tez jebniety. to zmienia postac rzeczy:P

bo tak sie czuje doradźie by wruciła anie chodziła z tym hebanem:D

Chłopie,jeśli chcesz brutalnej prawdy w pigułce to,jeśli wyglądasz ok,a ona zna Cię choć trochę,to prawdopodobnie chodzi o to,że masz IQ zelazka.Może być też tak,że masz twarz niewyjściową/jestes zaniedbany/masz nieświeży oddech ect.Raczej stawiałabym na żelazko.

Gość Panna Emilia
A może wszystkie ma objawy. Jedynym ''atutem'' jest wzrost, cóż jak pewnie ani rozumu ani wyglądu...

Gość tak ja-ale ja stara
nie dokuczajcie mu.Rozczarowal sie i jest mu ciezko.Zrozumcie go troszke, wiecej empatii dla nieszczesnika:)

taki ty jestes piekny, idealny... tylko "wróciła" piszesz z błedem:D głąbie JAKIE MASZ WYKSZTAŁCENIE????????????????????

Gość Panna Emilia
:D tak ja-ale ja stara - zajrzyj do tamtego topiku, może coś wiesz:)