Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsx

problem z mama

Polecane posty

Gość zaqwsx

nie wiem jak sobie poradzic ani kogo o tą radę prosic,proszę was-tak jest łatwiej,obcych nie mających jeszcze zadnej opinii...Mam 17 lat (niedlugo18)moj chlopak 20 spotykamy sie od ponad roku...3 miesiace temu zaczęlismy sie kochac,chcialam od razu powiedziec mamie bo zawsze mialam z nia dobry kontakt ale sytuacja byla dziwna wiec powiedzialam jej calkiem niedawno.Najpierw zaczela mi mowic ze jestem dziwka,ze jej sie to w glowie nie miesci(ona miala 15 lat kochajac sie pierwszy raz;/) i wogole.Poziej zaczela szukac innych problemow i przy kazdej okazji mowila mi ze moj chlopak mnie nie kocha ze on chce tylko seksu.zaczela tez mu ublizac mowiac o jego kolorze włosow ze napewno mnie zostawi i wogole jakies herezje . Dzisiaj wywalila mi wszystko z szafek powiedziala ze dopoki mieszkam u niej mam miec tak w szafkach jak ona chce a jak nie to mam wypier... do niego. i wogole dosc czesto mnie wygania..;( nie wiem juz co robic wciaz mi ubliza,bije mnie..;( Juz uprzedze wasze pytania-zabezpieczamy sie-chodze regularnie do ginekologa i biore tabletki,on chcial jeszcze prezerwatywy ale ja nie chce,probowalismy z gumkami kilka razy ale jakos nie potrafie tak...:( prosze pomozcie mi...nie wiem juz co robic...nie moge sie do niego wyprowadzic-studiuje w innym miescie i nie jest caly czas u siebie w domu wiec trudno zebym mieszkala z jego rodzicami...

Gość zaqwsx
prosze odpowiedzcie cos;(..

Gość szczerze to moze byc
ja mysle, ze mama z agresja zareagowala na wiadomosc o podjeciu zycia intymnego z leku.Przypuszczam, ze boi sie o twoja odpowiedzialnosc.To takie troche wyparcie ewentualnego problemu poprzez atak.To , ze mama miala 15 lat i podjela wspolzycie nic ni oznacza.Moze miala niechciana i nieplanowana ciaze?To tylko dodatkowo moglo poglebic lek.Jedyna rada na ta sytuacje wedlug mnie to szczera spokojna rozmowa.Usiadz z mama i porozmawiaj jeszcze raz.O swiadomym wspolzyciu, o zabezpieczniu, o wizji przyszlosci twojej.Spokojnie, konkretnie z argumentami.Wytlumacz mamie, ze ja kochasz i taka postawa Cie rani.Bedzie dobrze, sprobuj troszke na mamae lagodniej spojrzec.

Gość ja powiem tak........
przyznaję że zachowanie Twojej mamy jest dość dziwne skoro wcześniej miałaś z nią bardzo dobry kontakt mówiłaś jej o wszystkim i nie miała nic przeciwko Twojemu chłopakowi to czemu teraz ? albo przechodzi klimakterium i nie umie sobie z tą sytuacją poradzić ...albo boi się o Ciebie w sensie ciąży i że zmarnujesz sobie życie itd... ja na Twoim miejscu szukałabym okazji kiedy matka jest spokojna i próbowała z nią poważnie porozmawiać dlaczego w ten sposób Cię traktuje ?

przyznaję że zachowanie Twojej mamy jest dość dziwne dobre, matka nazywa corke dziwka i to oznacza, ze zachowanie jest "dosc dziwne" :-)

Gość do bani
ZS-twoje przemyslenia smieca tu.