Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirandzia

Jaki prezent dostaliście na......................................... Walentynki?

Polecane posty

Gość soczystą minetkę
Mieliśmy iśc do kina ale jak zobaczyliśmy ten tłum, to nas pusty śmiech ogarnął. Spędziliśmy walentynki przytuleni na kanapie,oglądaliśmy film i byliśmy tylko my dla siebie. Było cudownie ;) A na wieczor ognisty seks :)

no ja też mogę napisać co dostałam. bukiet czerwonych róż i słodycze a wieczorem........gorący sex

Torbe, która notabene dzien wczesniej sobie wybrałam, wiec zero niespodzianki:O

Gość kevin 1 1 1 1 1
a ja spedziłem ogniste chwile na http://www.redtube.com/ było extra tylko reka troche boli

Gość A czego szukasz
hehehhe

Gość ja dostalam
ładunek spermy w gardło :)

Gość żniwiarz
mnie tez reka boli od robienia palcówki mojej kobiecie nic wiecej nie było bo z rodzicami mieszka :(

Gość zielony sweter
najpiekniejsze walntynki mam w schowku:) na pamiątkę. Wspominam mile:) a wczoraj? nawet fajnie:) ale to ma byc czas milosci wszystkich, rodzicow do dzieci.No i tak nie było- zwadka z mamą;)

Gość zielony sweter
kwiatki to sie daje na 8 marca:)

Gość smsaaaaaaaaaaaaaaaa
sms'a, ze nie wie czy mnie kocha :-o

Gość ciotka klotka raz dwa trzy
banały same

Gość a po co
a po co prezenty?

Gość emotikony
smsaaaaaaaaaa wygrała...ale na poważnie to smutne

Gość ja miałem zajebisty
SEX walentynkowy 🖐️:classic_cool:

Gość zielony sweter
oklepane ..rzeczy..kolacje jakbyscie mieli ze 100 lat..sms itp.. Jednak kiedys 10 lat temu ludzie byli bardziej romantyczni;)

cudowny wieczór, a raczej noc. To był chyba sen....❤️

Gość Papera
Sliczny lancuszek z wisiorkiem w ksztalcie serca plus wykupione ubezpieczenie na to cudo (zarenczynowy pierscionek... zgubilam). Bukiet czerwonych roz. Ja zrobilam tatuaz 'nnostante tutto' co znaczy 'mimo wszystko'. Jest napisane jego charakterem pisma, dzielnie skopiowane z kartki, ktora kiedys tam znalazlam przy lustrze. Wariackie troche.

Gość zielony sweter
Sliczny lancuszek z wisiorkiem w ksztalcie serca -- troche oklepane.. kazdy tak robił 12 lat temu;) tez miałam..potem dałam kolzance na urodizny:P nie powinnam ale nie nosilam. srebrny

Gość Papera
Wiem, ze to nie jest najbardziej oryginalny prezent. Wisiorek jest ladny, milo ze pamietal (wg mnie to juz jest powod do dumy). Ale ubezpieczenie na to - bezcenne :D Za inne zaplacono gotowka :p

Faktycznie kobietom niewiele do szczęścia potrzeba. Jakaś popierdółka i seks ;)

Gość zołza12
ja Go zabrałam 13 na bal karnawałowy o o 24 wszyscy faceci z naszego towarzystwa dostali dedykację i czerwone bokserki :) a ja dostałam rano 14 pierścionek :) nie mylić z zareczynemi!

Gość
Poduszkę w kształcie serca, Czekoladki Mone Cheri też w ksztłcie serduszka i Czekoladki w pudełku, na którym narysowana jest róża.. czyli prawie jak kwiatek :D no i wypad nad morze do Łeby :)

Gość Rentierka
Ja w zeszłym roku dostałam cudowną niespodziankę. Narzeczony umówił dla nas walentynkowy masaż dla dwojga w Samui Spa w Warszawie. Wszystko było skąpane w romantycznym świetle świec, do tego rozsypano płatki róż i podano szampana... Panie masażystki miały cudowne dłonie, które rozmasowały całe nagromadzone w moich mięśniach napięcie... Było naprawdę bosko. Tak bosko, że w tym roku to ja wykupiłam masaż i chcę sprawić mojemu kochanemu facetowi taką samą niespodziankę, jak on mi rok temu ;) Bardzo polecam taki pomysł, bo przyjemność jest dla dwojga :)