Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liściastapanna

czy wy też macie wrażenie, że jesteście gorsi od innych?

Polecane posty

Gość liściastapanna

jw:( Mam tak ciągle - brzydszy dom, gorsze studia, nie tak utalentowana, stare auto, za mało pieniędzy, brzydki wygląd, niemodne ciuchy :( wiem, że to chore, ale nie mogę się tego wyzbyć:( męczy mnie to strasznie:( ma ktoś podobnie? Piszcie...

Gość zielony sweter
Nie. Widzę, że jestem lepsza. Mam zasady, wrażliwosc, empatię, a ludzie są tego pozbawieni - kobiety i faceci.

Gość glutynianka
przestań się porównywać, i to jeszcze w formie negatywnej w stosunku do siebie. ja co najwyżej, przyznaje że ktoś jest w czymś lepszy ode mnie. ale to nie jest równoznaczne, że ja jestem automatycznie od tej osoby gorsza.

Gość liściastapanna
Kant dupy - powiedz, jak Ty to robisz? Może to kwestia osobowości? Mam duże skłonności do depresji, zwłaszcza teraz, gdy za oknem szaro i buro:( i tak chciałabym nauczyć się cieszyć życiem, mimo wszystko, mimo, że nie ma super auta, ładnego domu i masy pieniędzy:( przecież wiem, że to nie jest najwazniejsze, ale jednak...pociesza mnie tylko fakt, że ostatecznie i tak wszyscy umrzemy:( marne pocieszenie:( okropny dzisiaj dzień

Gość
czasami...

Gość liściastapanna
My Ego - nie wierzę w recepty na wszystko, no ale pochwal się, może akurat

seks:classic_cool: Człowiek jest zrelaksowany, nie w głowie mu pier***doły. Wszystko widzisz w mocniejszych barwach... Nie zastanawiasz się po co, dlaczego i takie tam:classic_cool:

Gość liściastapanna
Wydaje mi się, że większośc z Was jest po prostu w komfortowej sytuacji i nie macie potrzeby z nikim się porównywać:( ja mam okropne życie, wiem jestem zdrowa, mam wszystkie zęby, sprawne nogi i nawet dwie ręce mam, ale co to ma k... do rzeczy? Przepraszam, w realnym życiu nie jestem wulgarna...:(

Gość glutynianka
komfortowa sytuacja? a co to znaczy?

Gość liściastapanna
My Ego - seks jest zarezerwowany dla ludzi atrakcyjnych:( ja nie mam tego przywileju, z moim wyglądem, mogę zrobić karierę w zakonie zamkniętym :(

liściastapanna - a to przepraszam 🌼. Wiesz, mam koleżankę, która jest, no jaka jest, ale przesympatyczna, ciepła osoba. Zawsze uśmiechnięta. Moze to innych przyciąga do niej?

Gość liściastapanna
glutynianka - komfort w moim odczuciu to wygoda, przede wszystkim w znaczeniu materialnym, ale nie tylko, stały partner, atrakcyjny wygląd...to, o czym ja mogę tylko pomarzyć:( I wcale nie jestem leniwa, uczę się pilnie i okłamuję się, że kiedys będzie lepiej:(

Gość liściastapanna
My Ego - nie ma za co:D mam dziwne wrażenie, że jesteś kobietą, mężczyźni nie myślą w ten sposób

jak się ma depresją to sex jest ostatnią rzeczą na jaką można mieć ochotę

Gość liściastapanna
Kant dupy - nie mam konta na NK i nie zamierzam mieć, była tam ostatnio jakieś pół roku temu z ciekawości z konta brata, myślę, że to, co tam można zobaczyć nie wymaga komentarza:/ nie imponuja mi zdjęcia przerabiane w fotoshopie oraz sztuczne pozy gimnazjalistek - potencjalnych prostytutek:/

Gość liściastapanna
koniec tematu? Nie zostawiajcie mnie z tym samej, proszee:(

Gość powinnam sie uczyc
w dziecinstwie bylam odtracana przez rowiesnikow, w domu ponizana itp- oczywiste ze czuje sie gorsza po dzien dzisiejszy...