Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla bla bla bla

Dlaczego niektórzy faceci nie lubią jak kobieta się maluje

Polecane posty

zastanawiam się dlaczego niektórzy z mężczyzn nie lubią umalowanych kobiet

Gość StingerFS+
Zanim pocalujesz albo sie przytulisz musisz sie zastanawiac czy nie zniszczysz godziny stania przed lustrem i sam staniesz sie umalowany, zaczniesz pluc szminka i kichac pudrem ;)

Gość nie lubię się malować
bo wolą pocałować policzek a nie centymetr pudru kiedyś jechałam busem i taki koleś do swojej dziewczyny powiedział żeby się nie malowała bo chce ja zobaczyć beż tej tapety na twarzy i chce pocałowac jej policzek a nie puder

Gość dvgvdfv
Bo te matoły ogólnie wolą wierzyć że kobiety (zwłaszcza te które im się podobają, no i ta z którą taki osobnik jest) są piękne bez żadnych sztuczek.

Gość glutynianka
zależy jak umalowana.

Gość jiu9p 9
a nie lubia? zawsze sadzilam ze wprost przeciwnie

nie lubią. Znam kilku

Gość falcon pilot 29
bo niektore kobiety nie potrafia tego robic :P

Gość trochę prawdy
JUż ci mówię moja droga bo wtedy zawyża swoją ocenę i staje się zarozumiałą lalą.Wolimy naturalne.A nie upaprane jakimś malowidłem.

Gość falcon pilot 29
facet woli piekna kobiete 9 ktora poprostu jest sliczna) a nie taka ktora udaje ,ze jest atrakcyjna... bo gdy zejdzie makijaz wychodzi na jaw jaka "piekna" jest naprawde :P

Gość trochę prawdy
dvgvdfv sama jaeteś głupia te co się papraja tymświństem najczęściej są zołzami. No chyba że wynalezionoby specjane malowidła dla mestroseksualnych mężczyzn wtedy byłaby równowaga.

Gość jiu9p 9
no patrzcie, ja sie nie maluje, tylko szminka lub blyszczyk i czasem tusz do rzes, zawsze jednak czulam sie gorsza i mniej aytrakcyjna od kobiet z pelnym maijazem czyli podkladem, pudrem, cieniem na powiekach etc...

Gość trochę prawdy
na dodatek baby takie to lalusie a ty chciałabyś mieć mężczyznę lalusia? Te wszyskie malowidła musiały wymyśleć feminy żeby pokazać że kobiety są lepsze od innych kobiet i mężczyzn pod względem estetycznym.Bo chyba nie miały czym się uatrakcyjnić?

Gość dded
Taaak, faceci kochaja naturalnosc, ale dziwnym trafem wszystkie kobiety, ktore uwazaja za bardzo atrakcyjne maja wykonany pelny makijaz, tylko ze facet tego nie widzi, on mysli, ze ciemne, podkreslone oczy to naturalnosc:D

Gość no chyba ciee
ja zawsze mam tylko tusz na rzęsach, trochę fluidu [po kiedyś miałam wypadek i mam parę ,,dziurek'' na skórze] czy to jest jakaś wymyślna ,,tapeta'' bo ja nie wiem ..

Gość sinkrette
Ale Wy wszyscy jesteście prymitywni i ograniczeni. Wg Was istnieją tylko kobiety nieumalowane i takie, które mają centymetrowe warstwy pudry na twarzy. Ja uważam, że mam bardzo ładną twarz, regularne rysy i lubię podkreślać urodę lekkim makijażem. Tusz do rzęs, błyszczyk, róż do policzków (faceci go kochają!) i trochę pudru. Uważam, że kobieta całkiem bez makijażu wygląda nijako, natomiast z nadmiarem karykaturalnie.

Ja makijaż uważam za chory wymysł. Może za pareset lat będą się z tego śmiali, co kiedyś baby ze sobą robiłty

róż do policzków (faceci go kochają!) pierwsze słyszę ja jak widzę taka umalowana to uciekam , i nie lubię palące

Gość ja powiem tak........
mój mąż np nie lubi wymalowanych kobiet...woli naturalne kobiety zawsze taki był ja sama używam tylko tuszu do rzęs i pomadki nie wiem ale może dzięki temu mam zdrową i ładną cerę ...owszem jak idziemy na jakieś przyjęcie typu zabawa wesele wtedy oczywiście robię stosowny makijaż a mąż się wtedy śmieje że przynajmniej widzi że mamy święto :)

Gość bladolica panna
tak naprawde niewiele jest kobiet ktore wygladaja dobrze jak sa calkiem "saute".Większość sie maluje i nie ma w tym nic zlego dopoki makijaz nie jest zbyt mocny.

Gość bladolica panna
z tym ze nawet mocny makijaz moze wygladac dobrze pod warunkiem ze jest profesjonalnie wykonany. wizażysci aktorek niezle sie musza napracowac zeby aktorki wygladaly naturalnie czyli jakby bez makijazu ale taki makijaz tez wymaga pracy

Moj facet tez nie lubi jak sie wyszminkuje lecz sam na wyszminkowane patrzy..ciekawe co?faceci lubia wyszminkowane kobiety(oczywiscie te ladnie wygladajace) pod warunkiem ze nie sa to ich kobiety.cala prawda o facetach.

Gość different***
Tusz i kredka i nic więcej,żadnych pudrów i szminek a najbardziej nie lubię cieni.

Gość gośćdajana64
a ja nienawidzę hamskiego wyglądu -maczo- i co? nieogolony bo tak mu wygodnie a ja muszę skórę z twarzy zdzierać przy pocałunku ale im wolno a nam malować nie eh nie lubię lalusiów ale zadbanych,pachnących -a kobieta umalowana to znaczy że coś w koło siebie robi i jest zadbana o!

Gość gość
Uważam, że kobieta całkiem bez makijażu wygląda nijako I to by bylo na tyle.