Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flattop

bol, ciąża, przerażenie!

Polecane posty

Gość flattop

Jestem przerażona. Nagła panika, trzęsą mi się ręce..Boję się. Wiele z Was pewnie zna takie uczucie więc prosze o zrozumienie i jakąś pomoc, wsparcie, bo sama oszaleje..... Od tygodnia boli mnie podbrzusze, dzisiaj pobolewa szczególnie prawy jajnik.Na dodatek ból promieniuje też na krzyż i nerki (może jakieś przeziębienie tamtych okolic???) Do tego mam b.dziwną wydzielinę, ni to śluz ni to krew (ciągnący się)...Biorę tabletki antykoncepcyjne już dość długo, około 12 miesięcy..Ostatnio polączyłam dwa opakowania (chciałam przesunąć termin krwawienia). Krwawienie pojawiło się (też było dosyć "dziwne") i trwało około 5 dni, brzuch bolał jak przy normalnym okresie.Co najbardziej mnie przeraziło, zaobserwowałam u siebie rozpulchnienie szyjki macicy (Zawsze jest TWARDA), a jest to jeden z objawów ciąży.Z chłopakiem ostatnimi czasy kochamy się często, kończył za każdym razem "wewnątrz"... Tabletki biorę bardzo regularnie, pilnuję tego bardzo.. PROSZĘ O WSPARCIE:(

Gość zrób test
i umów się na wizyte

Gość flattop
taki mam zamiar, już szukam jakiegoś dobrego lekarza... ale czy jest duże prawdopodobienstwo że to właśnie ciąża?

Gość zrób test
Generalnie przy tabletkach prawdopodobieństwo jest małe bardzo, ale kto wie. Coś dzieje się złego i albo to ciąża albo źle dobrane tabletki.

Gość joojjjjjjjj
hormony szaleją - szyjka pewnie od tego że brałaś dwa pod rząd -ciąży niema - nie przejmuj się - ja też tak panikowałam a teraz pół roku starania a ciąży niema..