Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DIDI1989

BÓL W PODBRZUSZU?

Polecane posty

10 LUTEGO NAJPRAWDOPODOBNIEJ DOSZLO DO ZAPLODNIENIA...CZYLI DWA DNI PO MIESIACZCE ALE JESZCZE NIE JESTEM TEGO PEWNA PONIEWAZ MUSZE POCZEKAC NA DZIEN MIESIACZKI I POTEM SPRAWDZIC TO TESTEM CIAZOWYM.CZY TO MOZLIWE BY W TAK KROTKIM CZASIE I DO DZIS BOLALO MNIE PODBRZUSZE?? CZY TO OZNAKI ZAPLODNIENIA??

Gość to oznaka zapalenia pęcherza
w dwa dni po okresie raczej trudno zajść w ciążę. No, chyba że masz wyjątkowo długi okres a krótki cykl

to faktycznie długi... Ale i tak bóle w jakiejkolwiek części brzucha nie są oznaką ciąży. Boli poród a nie ciąża. Jedyne oznaki bólu jakie się pojawiają we wczesnej ciąży, to takie jak przed zbliżającą się miesiączką która nie przychodzi.. A tym bardziej nie w 5 dniu :)

no wlasnie odczowam czasem takie bole...nie sa one ciagłe ale czasem ustaja ale co z tego jak za jakis czas znow wracaja. sluchaj a jak moglabym obliczyc dlugosc mojego cyklu?? bo np w grudniu dostalam 29 no i w styczniu tak samo 29.Teraz niewiem jak to sie liczy czy od ostatniego dnia miesiaczki do nastepnego tylko dzien przed czy jak??niewiem jak moze ty mi pomozesz??

Hmmm... Cykl liczy sie od pierwszego dnia krwawienia do ostatniego przed następnym krwawieniem. W twoim przypadku cykl trwał 3 dni w grudniu i 28 w styczniu, czyli razem 31 dni. Ale trzeba sprawdzać i zapisywać na dłuższej przestrzeni czasu. Z Jednego nic nie wyliczysz... Gdyby wszystkie trwały tyle samo, to byłby to twój 13 dzień cyklu. Przy bardzo dobrych układach zakładając że plemniki żyją 72 godziny, to może faktycznie dojść do zapłodnienia, ale niekoniecznie.

HM...8 lutego sie kochalismy wiec tak z moich glupkowatych troche obliczen wyszlo ze mogloby ale nie musialo dojsc do zaplodnienia okolo 10-13 lutego. kochalam sie tez 6 lutego (rano skonczyla mi sie miesiaczka)a wieczorem uprawialismy stosunek bez zabezpieczen i nie przerywajac go.Tak jak juz pisalam powtorzylam z nim to 8 lutego tyle ze 6 lutego po stosunku jeszcze troszke krwawilam...`

jeśli to było 8 lutego to szans raczej nie ma zupełnie. Bo jajeczkowanie na ogól jest 14 dni przed okresem, więc plemniki nie miały szans prztrwać nawet w najbardziej sprzyjających warunkach

to wychodzi na to ze dni plodne mam teraz. Najlepiej teraz to powtorzyc chyba