Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia25*

sweterek-tuniczka do czego moge go zakładać

Polecane posty

Gość njdujsosx
ja mysle ze tak zwlaszcza jesli zakładasz legginsy :) jest zima a i tak kazdy chce fajnie i modnie wygladac takze czemu nie ;) super by tez pasowala skorzana kurteczka:)

Gość karolcia25*
właśnie na drugim zdjęciu mam propozycję z kurtką ze skóry

yyy wies? a czemu wies? mnie sie nie podoba kolor. ale nie wies. generalnie tak to sie nosi. jedynyproblem dla mnie to to, ze on jest baaardzo za ciasny. w sensie.. ne wyglada to ladnie. i legginsy musza byc grubsze

Gość ardienn
Okropny kolor :-/ Nosi sie to do legginsów,ale na zdjeciu wyglada mi na rajstopy.. i TROSZKE ZA MALY ROZMIAR NA CIEBIE CHYBA.

Gość karolcia25*
TO SA LEGINSY A NIE RAJSTOPY A SWETEREK JEST NOWY I NIE PRANY WIEC ZAWSZE SIĘ TROSZKĘ ROZCIĄGNIE

Sweter nie jest za ciasny, raczej masz jakis dziwny stanik, w ktorym Twoje piersi wygladaja jakos tak nienaturalnie. Legginsy sa dobrej grubosci. O ile sa w 100% kryjace, nadaja sie. Moja propozycja jest taka, zebys nie nosila tego swetra z paskami, bo to troche traci "wsia" ;) no i ta kurtka strasznie mi sie nie podoba. Wygladasz w niej jak 40letnia babka ;) Ogolnie sweter moze wystawac spod kurtki, przynajmniej jest cieplo zima.

Gość straszliwa liczba
mniej niż 3%. naprawdę biorąc pod uwagę upierdliwość niektórych ludzi i kombinatorstwo to mogło być gorzej. tak to jest w handlu

Gość bez powodu konta nie zawieszaj
a

Gość straszliwa liczba
poszukaj odpowiedzi na blogu ze stopki 1. Przydomek anxipanxi pierwotnie należal do bliŻej mi nieznanej dziewczyny, na ktÓrej koncie Allegro przyszlo mi sprzedaĆ kilka rzeczy (ok, dużo więcej niż kilka). Tak się jakoS zlożylo, że ksywka ta do mnie szybko przylgnęla i bardzo sie do niej przyzwyczailam. Do tego stopnia, że często muszę się kontrolować, aby w prywatnej korespondencji nie podspisać sie jako .. anxi. t

Gość bez powodu konta nie zawieszaj
hahaha odkąd to się sprzedaje na kontach obcych osób- pewnie przez to konto zawieszone, żal

Gość karolcia25*
tak co do stanika to wiem ze jest do niczego po praniu jakiś taki się zrobił a ze siedzę w domu chora to go na szybko do zdjęcia założyłam

Faktycznie 3% to lohohoho o mamusi. haha. jakos nie wspomnialas o ponad 1000 bardzo zadowolonych klientow. zreszta to nie bylo i nie jest moje konto i nie bede sie przed nikim tlumaczyc bo ta moja popularnosc zaczyna mnie juz przerastac. kazdy sie interesuje .... szkoda tylko ze nie tym co trzeba. odwazne anonimy: jesli cos macie poza wlasnymi kompleksami i fristracjami zapraszam do rozmowy (tylko do tego trzeba miec odwage, bo pisanie na forum w dodatku pod przykrywka to nie jest odwaga, choc wierze, ze tak wam sie wydaje)

Nawiasem mowiac mam WSZYSTKIE dowody nadania paczek, ktore wszelkim powatpiewajacym zawsze okazywalam. ale ktos kto nie sprzedajĂŠ na allegro ma naprswde male pojecie o co w tym chodzi. a ja nikomu w dupe wlazic nie bede. kupi cos taka jedna czy druga, ktora nie zna swoich wymiarow a pozniej wielki lament, bo za male. a ja zwrotow nie przyjmuje, to zaraz siw zaczyna kombinowanie czy nawet szantaz, bo wustawoe negatuwa, zeby zepsuc ci opinie .. na temat kupujacych w sieci, to ja bym mogla jakas pracĂŠ napisac ;p no istna komedia ... tyle ze narazie nie mam czasu w allegrowa zabawe, wiec magazynuje ubrania na strychu i tylko czasem wystawie jakas nowa aukcje. jakos mnoe to juz znudzilo ;)

Gość straszliwa liczba
dobra, tylko ja Cię nie atakowałam. chyba znasz znaczenie słowa ironia/przekąs? wiem jak jest z handlem i na allegro i bezpośrednim więc nie musisz mówić mi o co ludzie potrafią się wykłócać i dupę truć. rozmawiać mogę, czemu nie? kompleksów mam w cholerę ale stresy wyładowuję nie w sieci tylko w siłowni ;)

Gość oleńka88
myślę, że ten pasek na pierwszym zdjeciu absolutnie nie pasuje do tego sweterka. Fajnie by wyglądał do rurek i butów na obcasie.

Gość ogjrrimkszz
ja zwykl nosze rozmiar rozmiar L a kupując leginsy wziełam M i to był dor\bry wybor;) myle ze powinnas wziasc rozmiar mniejsze niz nosisz zwykle ciuszki

Bierz rozmiar mniejszy. 2 mniejszych bym nie ryzykowala. Te legginsy sa pewnie kiepskiej jakosci i moga ci sie zrobic dziurki na szwach na tylku ;)

Gość Walewska80
Kurcze a ja mam taki sam...kupiony chyba ze dwa lata temu i juz teraz to tylko po domu w nim chodzę:) Chyba nie bardzo za moda koleżanka nadąża:)

Gość karolcia25*
Walewska80 a ja kupiłam go niedawno z reszta tuniczki nadal są modne więc ten tez jest modny a kolor fajny wiosenny miałam do wyboru zieleń czerwień lub czarny no i właśnie ten żółty