Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odmienna 28

Pytanie do Panów czy to Was dziwi ?

Polecane posty

Gość Odmienna 28

Czy dziwi Was 28 letnia dziewica ? Jak byscie sie z taka zaczeli spotykac i wyszlo by na jaw ze jest dziewica w wieku 28 lat to co byscie pomysleli ?

Gość no chyba ciee
o czemu ty jesteś dziewicą? O.o

Gość Odmienna 28
ale moje pytanie jest czy to dziwne w tym wieku i czy potencjalny partner sie ucieszy z faktu bycia 28 letnia dziewica czy raczej sie lekko przestraszy ?? zaczelam sie spotykac z facetem, ktory z tego co wspominal jest doswiadczony i boje sie jego reakcji

Gość Odmienna 28
nie jestem brzydka, ale jestem i bylam niesmiala

Gość no chyba ciee
aha...maiden..ale co tak długo..trza było się z kimś przestać :O

Gość no chyba ciee
*PRZESPAĆ

nieśmiała do 28 lat?? chyba jakaś lewa, sorry za szczerość ale jak dla mnie to jesteś dziwna, nikt nie każe od razu zachodzić w ciążę, tak to est jak za często się biega do kościoła buahahahaaa

Gość Odmienna 28
nie wydaje mi sie zebym az tak wiele stracila zwlaszcza, ze czytalam ze 50 % kobiet nie doswiadcza wcale orgazmu pochwowego podczas stosunku . dodatkowo nie martwie sie czy po przygodnym seksie nie zlapalam rzezaczki, kiły lub HIV ... wiadomo jak to w dzisiejszych czasach mialam kilka okazji na seks na wakacjach , imprezach , wycieczkach ale nie skorzystalam bo skoro tak dlugo wytrzymalam to poczekam jeszcze troche na tego jedynego , moze sie zjawi w koncu :-)

Gość za darmo...
gratuluję dziewictwa w tym wieku:) jeśli nie spotkałas w swoim życiu jeszcze takiego faceta, za którego chciałabys wyjść to DOBRZE że jesteś dziewicą. Ja bym się ucieszył jakbym się dowiedział, że moja dziewczyna, przyszła żona jest dziewicą. To bardzo dobrze świadczy o takiej dziewczynie. Znaczy że nie jest puszczalska jak większość niestety... Dla faceta (dla każdego tak powinno być!) dziewica to skarb, którego nie da się kupić za pieniądze. Pozdrawiam serdecznie i gratuluje dziwictwa:) (osobiście mam 22 lata i mam dziewczynę, która również jest dziewicą )(jest rok ode mnie młodsza - jestem jej pierwszym chłopakiem (sam również jeszcze nie uprawiałem sexu z dziewczyną i jestem z tego dumny - stosunek ma prowadzić do powstania nowego życia, dziecka, cudu... a nie tylko do fizycznych, cielesnych przyjemności - jak u zwierząt.,,. :)

I slusznie :) a zaleglosci zdarzysz nadrobic i o ile przyjemniej z kims kogo sie kocha a nie przygodnym brudasem poznanym na dysce :)

Gość Odmienna 28
szkoda z gowniarzami pisac Angela 19 powodzenia w robieniu lodow "kumplom" w klozecie zegnam cie ozieble Andzela 19

Gość żenada roku
andżela, od razu widać ze pochodzisz z patologicznej rodziny..pewnie mieszkacie w jednym pokoju, masz 4ke rodzenstwa: jessike, kevina, olivie, brajana i stara ze starym pieprza sie przy was skoro w wieku 14 lat sie szmaciłas....:o

Gość jakie głąby
boszeee andzela jakas ty duuurna dziecko! i ta druga blond to samo...

Niestety tak mnie wychowali rodzice. Matka sie puszcza na lewo i prawo ojciec tez jej dluzny nie pozostaje. Mi tam wszystko jedno najwazniejsze ze jest orgazm :)) nic innego mnie nie obchodzi. A kiedys jak dorosne to moze rodzine zaloze ale chlopakowi nic nie bede mowic nawet moze bede udawac ze to pierwszy raz.

Gość olelele lalala
Do Artefakt Diabla: za to ty lapiesz chwile i uzywasz zycia co mozna sadzic po twoim zdjeciu na voila , ktore tu wkleilas .