Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odmienna 28

Pytanie do Panów czy to Was dziwi ?

Polecane posty

Gość Mad_Ed
cholera a wczoraj byly walentynki moglem wczoraj zagadac to by latwiej bylo ja skrecic :/ trzeba sie bedzie teraz naprodukowac o ezoteryce i ksiezycu

Gość do prawdziwej angeli
jestes zalosna, a podszyw swietny haha i nie jestem wcale stara baba, tylko mloda dziewczyna, a te bzdury jakie wypisujesz, to nie wiem czy mam nad nimi smiac sie czy plakac, masz bujna wyobraznie kochana, pewnie sama jeszcze dziewica a rznie nimfomanke haha

Gość Iza87
Nie przejmuj sie tym, co tu pisza. Jak dla mnie nie jestes dziwna, tylko masz wartosci i szanujesz siebie. Moim zdaniem warto czekac na tego jedynego, zamiast isc do lozka z pierwszym lepszym. Ja bylam dziewica jak poznalam mojego obecnego chlopaka i on sobie to bardzo ceni. Dzieki temu czuje sie wyjatkowy i napewno sprawilo mu wiele przyjemnosci wprowadzanie mnie w tajniki erotyki.

Gość Mad_Ed
Artefakt wracaj poflirtujmy

Gość Mad_Ed
no juz lepiej rzeczywiscie jestes bardzie emo ;) ladna linia uda ale skad te siniaki na goleniach? trenujesz sztuki walki? chyba nie, bo za duzo fajek spalonych widze :D no dobra to teraz czas na fotke na stojaka ;) sama najlepiej wiesz ile na tej fotce jest niedopowiedzen! nie masz fotek ze szkolengo apelu? ;)

tia po twojej wypowiedzi porównującej mnie do emo widze ześ chyba z gimnazjum sie urwał...siniaki mam czesto i nie zawsze pamietam skąd, moze to po górskich wspinaczkach bo lato na zdjęciu jak widać. pety nie moje. i nie widze róznicy czy siedze czy stoje, chyba jak sie siedzi to sie grubiej wygląda...

Gość Mad_Ed
to dziwne co piszesz. wydaje mi sie, ze roznica miedzy staniem a siedzeniem jednak jakas jest :D epoka gimnazjum mnie nie dotknela na szczescie, co nie znaczy ze nie jestem na biezaco z nowymi zjawiskami subkulturowymi, chociaz trudno o emo powiedziec, ze to subkultura. Gdybys zamiast szpilek zalozyla tenisowki to jestes emo 100% :D I nie chodzi o to czy sie wyglada grubiej czy chudziej. Chodzi o proporcje. perspektywa znieksztalca je, nogi wydaja sie masywniejsze niz sa w rzeczywistosci, nie widac talii itd. tak czy siak fajne z Ciebie emo, tylko sie nie tnij :)

Gość Mad_Ed
Artefakt slonce wracaj... ;)

Gość Mad_Ed
I need my emo girl ;)

Gość Mad_Ed
w sumie pomyslalem ze wygladasz troche jak panna z bladych lokow :) no szukaj fotki na stojaco, na pewno znajdziesz ;) czekam bo nie zasne ;)

Gość Mad_Ed
Artefakt skad jestes nie chcesz pojsc na lyzwy?

Gość byłbym szczesliwy
ze sie uchowała i zło jej nie dopadło

Gość Mad_Ed
to co idziemy na lyzwy?

Gość Mad_Ed
nauczysz sie. masz fotke na stojaco? :P

Gość Mad_Ed
ok, a wiec wyslij ;)

Gość Mad_Ed
myslalem ze artefakty diabla radza sobie bez kawy na lawie :) bl_delirium@wp.pl

Gość Mad_Ed
ocho zaczyna sie ;)

Przeczytałam wszystkie 4 strony, i muszę powiedzieć że jestem troszkę w szoku, a najbardziej mnie zirytowała ta kobieta która w bardzo chamski sposób podszyła się pod tą Andżele, a także wklejając zdjęcie Artefakt_Diabła, nie rozumiem was kobiety, zachowujecie się gorzej niż ta cała andżelika która spotyka się z żonatym, ona przynajmniej zachowała klasę w porównaniu do tej która zepsuła cały ten topik robiąc zamieszanie z nickami. kobieto nie wiem ile masz lat, ale mam nadzieję że nie więcej niż 14