Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurence z arabii

nie chce mi sie pracowac, co robic?

Polecane posty

Gość laurence z arabii

mam calkiem miła spokojną i w miarę dobrze płatną prace, ale problem w tym,ze ja w ogóle nie lubię pracować. Wolę leżec na hamaku w ogrodzie, pić zimne piwo, żeby jeszcze świeciło słońce. Lubię się wyspac, najeść, obejrzeć fajny film, poczytać ksiązkę, spacerować, zwiedzac. NIE CHCE CHODZIC DO PRACY!!!! rano jestem koszmarnie niewyspany, praca mnie nudzi,czuje ze czas mi ucieka, lubie leżeć. nabardziej aktywne godziny w ciagu dnia spedzam w pracym, a przez reszte dnia czuje znużenie. Chcialbym byc na emerturze,ale jestem za mlody, mam 35 lat.

Gość mam dla ciebie propozycje
napisz do mnie ewa.marketing@wp.pl Nic nie tracisz, zero wkladu wlasnego, minimalny nakład pracy w domu !

Gość laurence z arabii
do tej idiotki ewa marketing swoje pomysly klikania w linki i akwizycji za 50 groszy wsadź sobie w odbyt.

Gość ewa.marketing
To żadne klikanie w linki, myślisz, że w takie cos chcialoby mi sie bawic ? W awizycję tym bardziej nie. Do niczego nie zmuszam.

Gość ewa.marketing
i takie inwektywy to sobie wypraszam . Ja Ciebie nie obraziłam, więc też moglbys okazać chociaz krztę kultury :o

Gość ewa.marketing
żaden łańcuszek, ani piramida.

Gość do ewy
jesli to jest dobra propozycja, nie bedziesz sie obawiala podac jej tutaj, wraz ze swoim nazwiskiem i nazwa firmy