Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ups... nie powiem

potrzebyn facet od zaraz

Polecane posty

Gość damian Łódzki
no to tak, mam 18 lat. Mieszkam blisko łodzi. Z wyglądu nie jest tak źle :P - sama zobaczysz. Mam 178 cm wzrostu i uprawiam regularnie sport. Jestem lekko zbudowany i zadbany oraz higieniczny, czasami aż za bardzo. Zawsze ogolony tam gdzie trzeba. Uwielbiam podróżować, także znaczna odległość, aż tak bardzo mi nieprzeszkadza. Jestem niezwykle tolerancyjny i nie myśle tylko o sobie ale zwracam uwage na drugą osobę, także myślę, że moge spełnić Twoje zachcianki, ale oczywiście mała randka najpierw. Już od dłuższego czasu jestem niestety samotny. Jeśli choć trochę Cie zainteresowałem to napisz do mnie (damian8800x@o2.pl).

Gość damian Łódzki
Wiem, jestem żałosny. Nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem-nieudacznikiem. Postanowiłem napisać na forum w akcie desperacji. Może w ten sposób uda mi się zobaczyć gołą babę albo nawet zaruchać.

Gość damian Łódzki
W ostateczności może być nawet jakiś facet :(

Gość damian Łódzki
Niech się ktoś odezwie... błagam (damian8800x@o2.pl).

Gość a ja zapytam
Łódź teraz już leży w Małopolsce?

Gość damian Łódzki
Codzienny onanizm już mi nie wystarcza - pomocy!

Gość damian Łódzki
Ale ja jestem dorosły, tyle tylko że mieszkam z mamą - to chyba przez to. Nauczysz mnie seksu?

Gość a ja zapytam
O gimnazjum pamiętam. Dla niektórych ferie a dla reszty już wolne po lekcjach. Poza tym to chyba nie jest ta sama osoba. Pierwszy damian wyglądał mi na oryginalnego.

Gość damian Łódzki
Mam 18 lat i bardzo potrzebuję seksu - jestem tak zdesperowany, że nie mam praktycznie żadnych wymogów i idę na wszystko i w ciemno.

damian oddaj matkę do domu starców, zacznij się golić, zdejmij plakat Pameli Anderson ze ściany i przestań się zasłaniać podszywami to pogadamy ;)

Gość damian Łódzki
Proszę przysyłać zdjęcia i adresy na damian8800x@o2.pl Mogę przyjechać nawet dzisiaj.

Gość damian Łódzki
Uczę się szybko i na pewno zostanę dobrym kochankiem, który zadowoli każdą kobietę albo faceta.

Gość damian Łódzki
Super :) Wreszcie zarucham.

Gość damian Łódzki do Łódzkiego
ale jaja się porobiły XD zaraz sie chyba zjebe w gacie ze śmiechu - Chcesz to wyłapać anormalny prosto w gębe?

Gość damian Łódzki
kurwa schizofremia powróciła. A już byłem zdrowy. Łódzki napisz do mnie to spełnie twe pragnienia. Kakao już mam rozgrzane do czerwoności, może mi je ochłodzisz?

Gość damian Łódzki
ale o co chodzi? Tu pisze chyba kilka osób pod moim nickiem... Jesteście żałośni sobowtórzy.

Gość damian Łódzki
ups... nie powiem, niesłuchaj tych podszywaczy, bo piszą jakieś głupoty o mnie. Mój pierwszy post był prawdziwy. I nie mam żadnego plakatu Pameli na ścianie i gole się, przecież napisałem. mam ferie i chciałbym miło spędzić ten czas z Tobą.

Gość damian Łódzki
Wiem, wiem, wiem... to przez zbyt intensywny onanizm. Mama ostrzegała i ksiądz też - ale to silniejsze ode mnie. Tylko prawdziwy seks może mi pomóc. Piszcie - błagam! damian8800x@o2.pl

Gość marokanskie naczynie tagine
sklep rekodziela marokanskiego marokostyle.com zacheca do gotowania w marokanskich naczyniach ceramicznych na ogien ... Pelny wybor naczyn na naszej stronie internetowej marokostyle.com

Dobrze Damian, jestem do twojej dyspozycji. Mam ogromne doświadczenie z prawiczkami i wyszkolę cię na niezłego jebakę :) Przyjedź to potrenujemy - mam wiele gotowych i chętnych otworów. A zaczniemy od: "w paszczu".