Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ups... nie powiem

potrzebyn facet od zaraz

Polecane posty

Gość ups... nie powiem
Lucius Quintus raczej nie, aż tak szeroko pojętego marketingu nie stosuje ;) normalny mazowsze przedstaw tą teorię, bo aż a niecierpliwości wiercę się na krześle :) Editha błogosław więc chwilę gdy stałaś się znów wolna kobietą ;)

Gość ups... nie powiem
Lucius Quintus to by było dopiero poświęcenie... to musi być działanie mojego wyjątkowego biustonosza :) powinni podnieść jego cenę, zdecydowanie:)

Biustonosz, ta delikatna krzywizna okrytych nim piersi, kolor włosów, gładkość skóry ... cały splot okoliczności ;)

A tak zupełnie na marginesie zauważam, że kolega z poprzedniej strony wiadomość dostał mimo, że nie zadeklarował miejsca pochodzenia ;)

Gość ups... nie powiem
normalny mazowsze dawaj w telegraficznym skrócie, bo jestem nowa (zaledwie rok się plątam po kafe) Lucius Quintus jeszcze liczysz, że zmięknie moje twarde serce ?:)

Gość ups... nie powiem
Może i naiwny, ale za to bardzo miły :*

biale kozaczki sa alegoria owej czystosci ale rozumianej nie jako niewinnosc lecz czystosc umyslu nie skalana mysla. glebsza mysla. do tego panterkowa mini - symbol natury, dzikosci. podkreslone to jest tipsami do 10 cm......... mam slabosc do kobiet w bialych kozaczkach........niestety jestem dla nich niewidzialny. z uwagi na niszowa urode, brak bmw rocznik 92 oraz chodzenie w garniaku :(

Gość ups... nie powiem
noroalny mazowsze Ty nie żartujesz... zaczynam mieć dreszcze i nie proszę o jeszcze :) a tak poważnie po co Ci choroba weneryczna??

Po głębszym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że jednak białe kozaczki nie są moim ulubionym rodzajem ... obuwia ;)

Gość ups... nie powiem
normalny-słuchaj może to nie chodzi o białe kozaczki, ale o sam fakt bycia „olanym”, masz po prostu przekorna naturę :) nie wszystko czego nie można mieć jest smakowitym kąskiem, czasami może się to odbić czkawką Lucius Quintus a tą choroba weneryczną to była taka przenośnia, spokojnie :) nie generalizujmy

mozliwe, ze masz racje. tylko ja mam chora ambicje :( a ona ( moja ambicja ) cierpi z powodu kompletnego braku zainteresowania ze strony panien bialokozaczkowych. jestem gotow nawet poszukac w komisie bmw rocznik 92 ;). wyglad "fizola" mam wiec spoko.tu nic nie trzeba przerabiac

Gość ups... nie powiem
Lucius Quintus teraz to namieszałeś, nie wiem czy dla Ciebie mam je kupić czy nie ;) normalny polecam więcej luzu i dystansu do siebie, a ambicje proszę zostawiać na noc w miejscu pracy :)

hej ups... skąd jesteś ile mas lat ? :)

biorac pod uwage, ze wczoraj siedzialem w pracy do 21:30 moze byc ciezko. a nazarlem sie tyle kofeiny w tabsach, ze mialem oczy jak 5 zl :P. byla cisza, moglem spokojnie popracowac. ale to nie zmienia faktu, ze bialokozaczkowe sa dla mnie prawdziwym wyzwaniem

Gość Jahogg
oooo a ja też jestem z małopolski-co za cudowny rejon:)

nie pytam konkretnie o wiek tylko czy jest przysłowiowe 18 hee ...:P

Gość ups... nie powiem
Ale wy wszyscy jesteście skretyniali, napaliliście się a ja teraz brecham się z was :) :) :) Jestem facetem - głupki.

Gość ups... nie powiem
Dff jestem kobietą 30 letnią dobrze utrzymaną:) czy spełniasz kryterium miejscowe? normalny mazowsze sam sobie dałeś odpowiedź na nurtujące Cię pytanie dlaczego jestem dla nich niewidzialny :) rekin żeby pływać potrzebuje słonej wody, nie słodkiej :) jak załapiesz tą marną przenośnię to daj znać Lucius Quintus jak to się stało że przeszliśmy już do fazy zdejmowania ubrania?:):)

Gość a ja zapytam
do czego ten facet ma służyć? Bo, że na jeden wieczór to wiemy ale czego po nim się, autorko, spodziewasz? Ma przenieść meble, poczytać wiersze czy może zdrowo wygrzmocić (skoro to forum erotyczne)? I dlaczego ma być z małopolski skoro tylko na jeden wieczór?

Gość Jahogg
Bo powszechnie wiadomo ze to w Małopolsce sa najlepsze chłopaki do tańczenia i chędożenia;)