Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zojaa001

Ciąża bez stosunku..

Polecane posty

Gość zojaa001

Przepraszam jeżeli już taki temat istnieje, ale jestem tak zdesperowana, że nawet nie mam siły szukać ;// Mam dość głupie pytanie... ;// podejrzewam, że jestem w ciąży, ale nie odbyłam stosunku płciowego[jestem dziewicą]. Jedynie jakiś miesiąc temu ręka mojego chłopaka "wylądowała" w mojej pochwie. Mam bardzo wrażliwe piersi, wzmożony apetyt i dość często oddaję mocz. Ostatnio miesiączkę miałam 18 stycznia, następną powinnam dostać 14lutego, dziś jest 15luty, lecz jej niestety nie ma :((. Fakt faktem, że mam nieregularne miesiączki, ale obawiam się, że jakimś cudem mogę być w ciąży. Czytałam na różnych stronach internetowych, że okres może się spóźniać z powodu silnego stresu bądź też strachu przed ciążą. Chciałabym również dodać, że nie pojawia się specyficzny śluz, który występuje przed okresem. Parę dni temu czułam również lekki ból w podbrzuszu, który często sugeruje mi zbliżającą się miesiączkę, jednak nie ma jej :( . Czy moje przypuszczenia, że mogę być w ciąży są słuszne są słuszne ? Dodam również, że nie wiem czy mój chłopak miał wcześniej wytrysk i jego sperma była na jego rękach.. z góry dziękuję...

wg mnie nie jesteś w ciąży na 100 % bez stosunku to niemożliwe a te odczucia, które masz tj. bóle podbrzusza, wrażliwe piersi to oznaki zblizającej się miesiączki przestań myśleć obsesyjnie, że to ciąża, poczytaj książkę, weź odprężającą kąpiel, zajmij głowę czymś innym a zobaczysz, że okres pojawi się lada dzień :)

Gość KoNopnicka Kosa
to się nazywa obsesja... w ciąży napewno nie jesteś;)

Gość zojaa001
może macie rację, że się niepotrzebnie stresuje, ale moja wyobraźnia działa na najwyższych obrotach ;// do tego mam 17lat i nie wiem co bym zrobiła gdybym była jednak w ciąży ;(( moja koleżanka z dzieciństwa[w moim wieku] już ma 2 dzieci ;/// czasami nie potrafię myśleć o konsekwencjach mojego zachowania :( staram się odstresować, ale nie umiem :( dziękuję wam za opinię ;*