Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafe macchiato

dlaczego mężczyźni są tacy skomplikowani?

Polecane posty

Gość cafe macchiato
jesteście lepsi od wróżki bo walicie prosto z mostu. Bez lania w banie za gruba kasę. A efekt nawet większy. To nic, że go nie znacie i nic o nim nie wiecie. Ja też.

Gość cafe macchiato
radzę raczej gadać sobie z nim dalej i czekać na rozwój akcji albo brak tego rozwoju. Dzięki za radę. Ale nie będę do niego pisać. Raz napisałam i już więcej nie zamierzam. Nie będę się narzucać. Trzeba szanować wybory i decyzje innych. Życzę mu wszystkiego dobrego i na tym koniec historii. Tylko chciałam zrozumiec to trochę dla mnie nielogiczne zachowanie

Gość mężczyźni sa prości
to kobiety sa skomplikowane Facet wziął e-maila i nic nie napisał czyli mu nie zależy, jakby mu zależało to by napisał i tyle. A skoro mu nie zależy to sprawa jest prosta, być może przypomniałby sobie o tobie jakby mu się zachciało.

Gość cafe macchiato
No dobra to już wiem, że mu nie zależy. Ale ostatnie nurtujące mnie pytanie po co się specjalnie bierze maila jeśli nie zamierza sie potem do tej osoby pisać?

Gość cafe macchiato
No to zamykam temat. Może następnym razem poznam kogoś bardziej zdecydowanego :)

Gość mężczyźni sa prości
SERIO myslę że wziął e-mail na wypadek jakby go zaswędziało

Gość cafe macchiato
SERIO myslę że wziął e-mail na wypadek jakby go zaswędziało Mam nadzieję, że prawda nie jest aż tak brutalna bo wyglądał na całkiem fajnego człowieka a nie jakiegoś zdesperowanego typa