Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PassionDance

Czego on tak na prawdę ode mnie chce?

Polecane posty

Mam pytanie gł do płci męskiej ;) Moja sytuacja wyglada tak... Adam był kolegą, z którym jakiś czas 'kręciłam', jednak on wrócił do swojej panny z którą był długo, długo i wszystko się skończyło. Zero kontaktu itp. Po kilku miesiącach się rozstali i niedlugo po tym Adam odezwał się do mnie. Najpierw rozmowy internetowe, później spotkanie, smsy... Jak to widzicie? Możliwe, że to tylko powrót do koleżeńskich relacji, czy może kroi się coś większego?

Gość szuka tylko pocieszania
Olej go!

właśnie tego się boję. i staram się trzeźwo zareagować póki nie zaangażowałam się w to... choć coś mnie do niego szczególnie mocno ciągnie.

Gość a co myslicie
o mojej sytuacji?mam znajomego ktory powiedzial ze mu sie podobam wyglądowo i z zachowania ,ja jestem w zwiazku i nigdy bym z nim nie była ,powiedzialam to mu kiedys jak pytał czy moj nie jest zazdrosny ze z nim rozmawiam.Jakiś czas temu zaczął mnie ignorować,kiedy ja pisze odpisuje,kiedy rozmawiamy przez tel jakby nigdy nic jest miły,ale np czasami oschły w rozmowie pisanej,pytam czy coś nie tak to odp ze czemu tak myślea widac ze cos jet oschły,puźniej pisze ze jutro się skontaktuje ,kiedy jestem dostepna na komunikatorze on też sie robi dostepny,ale sie nie odzywa mimo ze pisał ze sie odezwie,kiedy znikam on tez.Czasem umawia sie na rozmowe i wiem ze jest a on udaje ze go nie ma.O co chodzi? fajny znajomy ale ja juz głupieje od takich gierek .Jak uważacie?

Gość facet chce seksu
ot co się kroi a na seks najłatwiej bez zbędnych podchodów namówić którąś z byłych

Gość facet chce seksu
za dużo o nim myślisz za dużo analizujesz to obsesyjne zachowanie śledzisz kiedy jest dostępny na gg itd daj sobie z nim spokój, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki

Gość a co myslicie
nie myśle o nim obsesyjnie,nie śledze! Ale jak umawiał się że pogada i widze że jest dostepny,to oczekuje że się odezwie ,a nie chce pierwsza bo moge np.przeszkadzać ,ale to dziwne jak sie umawia i nic nie pisze nie?

Gość zaczal z Toba pisac bo
tamta puscila go kantem, wiec bedziesz srodkiem zastepczym !!! olej to i kopnij palanta w duuupe !!!

Gość jadtgjgj
Autorko Dokladnie bedziesz środkiem zastępczym.po to wracamy do takich jak ty zazwyczaj... Pisze wracamy choc sam raczej bym tak nie zrobil. A do tego drugiego pytania drugiej osoby uważam ze facet nigdy nie chce sie tylko przyjaznic.zawsze prędzej czy pozniej dojdzie w podświadomości mu albo tylko sex albo uczucie. Z doświadczenia wiem ze facet nie ma przyjaciółek. No a jesli to i tak zazwyczaj gdyby okoliczności byly inne to albo sex albo uczucie zawsze by sie pojawiło.daj mu spokoj zajmij sie swoim facetem a nie tamtym http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość Marzena 28 Malbork
moim zdaniem twoj ojciec po prostu chce odbyć z toba stosunek

Gość Iwona 33 Białystok
no jesli ojciec proponuje ci takie rzeczy to ja bym zadzwoniła na policję

Gość lolitka z Kolobrzegu
twoj ojciec to kazirodca

Gość polaa raksa z wolomina
powinnas zadzwnic na policję, on chce cię zgwalcić

Gość Oleg Menszikowt
to jest starszne co autorka pisze ja mialam podobnie i malo brakowalo zeby mnie zgwałcił