Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

CZY WIERZYCIE W TO ŻE NIE JESTEŚMY SAMI WE WSZECHŚWIECIE?

Polecane posty

Gość Danabanana

Oglądałam dużo filmów naukowych o kosmosie, nawet interesuję się trochę astronomią choc do naukowca mi daleko:D wiele się dowiedziałam i tylko w naszej galaktyce może byc dużo cywilizacji mniej lub bardziej rozwiniętych, nie wspomne już o miliardach innych galaktyk! ile tam musi byc życia! To mnie bardzo fascynuje:) chciałabym żeby ktoś się o nas dowiedział, usłyszał nasze fale radiowe choc wysyłamy je dopiero od 100 lat. Obcy nie mają pojęcia o naszym istnieniu podobnie jak my nie mamy pojęcia o nich:( Wszechświat tętni życiem tylko trzeba czasu by się o tym dowiedziec:)

Gość Słowo Prawdy
Ja tam wierzę w ufiaki i w to, że już mnie porywały :P

Gość zawiodłem się na sobie
coż inne planety, galaktyki skoro nie mogę zobaczyć mej ukochanej ... sam jestem obcy

Gość Danabanana
Nie mów ufiaki bo nie wierz jak mogą wyglądac! my wyglądamy tak jak wyglądamy bo składamy się głównie z wody i innych pierwiastków, ale obcy nie muszą składac się aż z takiej ilości wody jak my więc mogą wyglądac inaczej

Gość Słowo Prawdy
Dla mnie to są ufiaki i już. Nie są żadnymi obcymi, bo już się poznaliśmy ;)

Gość Danabanana
Co wszyscy tacy pesymiści? Naprawdę myślicie że jesteśmy sami? A co byście zrobili na wiadomośc od obcych? albo jak by do nas zawitali?

Gość Danabanana
bazienka wszechświat jest bardzo ogromny każda galaktyka ma miliardy gwiazd! każda gwiazda to planeta lub słońce które ma własne planety! a galaktyk jest miliardy!!! dużo planet ma wodę a woda=życie! nadal myślisz że jesteśmy sami? gdybyśmy byli sami to by to było straszne marnotrastwo przestrzeni oj straszne! ale to jest nie możliwe że jesteśmy sami

Gość Danabanana
Jest tam kto???

Gość a ja wierzę że istniej
życie w kosmosie i inne cywilizacje. To niemożliwe, żeby we wszechświecie, który podobno nie ma końca była tylko jedna planeta, na której istnieje jakaś cywilizacja.

no zapewne nasz wszechświat jest jakimś brudem w paznokciu jakiegoś potwora :)

Gość Danabanana
Złotowłosa88 co takiego widziałaś? Byc może są tak zaawansowane cywilizacje we wszechświecie że mogą nas obserwowac a my nawet o tym nie wiemy! My jesteśmy cywilizacją która dopiero zaczeła się rozwijac, w porównaniu do innych zaawansowanych cywilizacjii możemy dopiero "raczkowac" jeszcze tylu rzeczy naukowcy nie odkryli, jeszcze tyle nauki i odkryc przed nami że hoho!