Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łosiczka

Kawiarnia-miejsce poza czasem

Polecane posty

Witam, brakowało mi miejsca gdzie mozna by było pogadać o "życiu"...Na tematy jakie właśnie nam przyjdą do głowy..Tzn. tak jak to zwykle bywa przy kawie w kawiarni...Spotykamy różnych ludzi i czsem dziwne (i ciekawe) z tego powstają historie...

Gość ja chyba pojadę do sklepu
ale o co chodzi?

O witam w Kawiarni Pierwszą klientkę:) W sumie tak na prawdę to o nic konkretnego nie chodzi... Moim marzeniam jest aby to miejsce stało się "skrzynka kontaktową" osób, które maja właśnie chwilkę wolnego czasu i chaiłaby porozmawiać z kimś. Wiem z doświadczenia, że trudno czasem przemóc nieśmiałość i iść samemu do kawiarni... więc tutaj można po prostu sobie pogadać:) Serdecznie zapraszam:)

Co pijemy?;) Kawę, grzane wino.. czy...?;) ale jakie to ma zanczenie? czemu ne śpisz o tej porze?

Piwo z sokiem...Już się robi;) Może grzaniec? To ostatnio moje popisowe "danie";)

nie dzieki piwo wole, a co jeszcze mamy w ofercie?

A poza tym ten weekend był bardzo imprezowy. Koniec ferii, śledzik i Walentynki... Obchodziłyście jakoś? Ja osobiście nie obchodze tego święta wolę Noc Kupały.

Oferta jest bogata i czeka na uzupełaninie przez klientki. Jeżeli macie ulubione drinki to prosze wstawiac do menu;)

Z okazji tego , że to pierwszy dzień zupki mamy tylko w proszku ale postaramy się o jakieś prawdziwe jutro. Obiecuję:) A dlaczego nie możecie spać?

miętowa herbata z citroseptem :classic_cool: ja chcę taką 😭

nnnoo - prosz bardzo :D Hmm, ja w weekend miałam strasznie dużo sprzątania, zaległą lekturę, odwiedziny u koleżanki, urodziny drugiej koleżanki, pochorowaną ciotkę, straszny rachunek za prąd i świadomość, że nie zadzwonili do mnie z miejsca, gdzie chciałam pracować ;D

ja? jeśli to do mnie, to nie, nie jestem przeziębiona - dbam, by mnie żadne choróbsko nie złapało :P

Aj nic nie mów... Aktualnie pracuję ale zaczynam rozglądać się za inną robotą...i szlag mnie trafia. Tylko przedstawicieli handlowych poszukują( nie mam nic przeciwko nim ale to nie praca dla mnie).Wrrr

o, ja też bym chciała nową pracę :( ale dowiedziałam się dzisiaj, że premia za styczeń (która będzie wypłacona pod koniec lutego) wyniosła 25% stawki brutto. zaszalałam z wynikami, nie ma co :D

Losiczka gadu gadu a piwa nie ma zaraz zamkniesz i gdzie sie podziejemy na tym mrozie

nnnoo pójdziemy pod moste i się przytulime mocno 😭

jak to nie ma piwa... Barman!!!!!!!!! Gdziue ten wycieruc się podziewa????????Normalnie zwolnie go...

NO, ma szczęście chłopka.. Trzy grzańce poprosimy i zeby juz było bez opóźnień;)

e tam zaraz pod most;) a bo to żle u nas w kawiarni?;)ciepło i cicho...